Стильні та модні літні сукні для вагітних

Стильні та модні літні сукні для вагітних

Зміст статті:
  1. Модні літні сукні для вагітних 2016
  2. Які сукні допоможуть приховати животик

Літо – чудовий час для вагітних! Ніякого багатошарового, що давить і стискає руху одягу. Тільки легкі повітряні сарафани та чарівні сукні, що підкреслюють красу кругленького живота. Різноманітні за стилем та матеріалами сукні для вагітних допоможуть жінкам залишатися стильними та привабливими.

Модні літні сукні для вагітних 2016

Сукні-сорочки

Популярність цього фасону на руку вагітним дівчатам. Сукні-сорочки вільного крою можна сміливо носити в перших триместрах, поки не заважають ґудзички. Підійдуть моделі з котону та бавовни, виконані в смугастих та картатих принтах. Сукні-сорочки створять ідеальний дует із модними сліпонами та кедами, в яких ніжки відпочиватимуть.

Сарафани

Сарафани для вагітних криються з м'якою резиночкою під грудьми, а спідничка має вільний силует. Вибирайте моделі з натуральної тканини, що дихає: льон, бавовна, шовк. Приховати животик допоможуть активні принти: чорно-біла смужка, великі ромби, квітковий принт.

Щоб змістити акцент із вагітного живота на верхню частину тіла, вибирайте сарафани з декольте. Струнким дівчатам можна відкрити плечі та спину, підійдуть моделі з тонкими бретелями. Власницям пишних форм рекомендується зробити акцент на зону декольте. Такі сарафани добре поєднуються з джинсовими жакетами, взуттям без підборів або босоніжками на невисокій плетеній платформі.

Сукні з відкритими плечима

Цього літа всі модниці будуть носити різні моделі без бретелів, які відкривають лінію плечей. Це потрібна модель для вагітних, оскільки вона має спідницю вільного крою. За бажання його можна підв'язати пояском під грудьми. Поєднуйте його з відкритими босоніжками на плоскій підошві або невеликому підборі. Повсякденні варіанти такої моделі ефектно виглядають у поєднанні з солом'яним капелюхом каноття, а вечірні туалети з розпущеним волоссям.

Сукні максі

Ідеальна літня довга сукня для вагітних — вільний рух, що не сковує. Уникайте обтягуючих тканин, моделей зі змійками та щільними резинками. Шовкові та шифонові сукні максі зроблять силует візуально стрункішим, навіть якщо ви носитимете їх із взуттям на низькому ходу. Зверніть увагу на довгі моделі пастельних відтінків, вони додадуть образу ще більшої жіночності. Актуальний квітковий принт допоможе приховати животик.

Для вечірніх виходів підійдуть фасони в грецькому стилі із завищеною лінією талії.

Трикотажні сукні

Трикотажне плаття-футболка підійде струнким дівчатам, які хочуть підкреслити чудовий період вагітності. Воно може бути будь-якої довжини. Носити таку сукню варто з кедами чи сліпонами. Доповнять образ джинсова куртка та міський рюкзак.

У спекотні дні врятує трикотажне плаття-майка, яке також комбінується зі зручним повсякденним взуттям. Найкраще на вагітних дівчатах будуть виглядати сукні з принтом у горизонтальну смужку.

Плаття-трапеції

Розкльошені донизу сукні, одягнені під босоніжки на невисокому підборі - справжня знахідка для вагітних! Вони підійдуть для урочистих випадків із коктейльним дрес-кодом. Цікаво виглядають моделі з клиноподібними вставками спереду або сукні в стилі бебі дол./p;

Які сукні допоможуть приховати животик

Якщо ви не поспішайте виставляти напоказ своє становище, зверніть увагу на:

  • сукні з плісуванням або складками;
  • подвійні моделі з вузькою спідницею та широким топом;
  • моделі з етнічними, геометричними та квітковими мотивами;
  • фасони із запахом та широким поясом;
  • сукні-бюстьє.

Модні літні сукні для вагітних 2016 ви з легкістю знайдете у звичайних магазинах жіночого одягу. Головне — вибирати відповідні фасони та принти. Гарного вам літа та легкої вагітності!

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: