Яке плаття одягнути на розпис?

Яку сукню одягнути на розпис?

Зміст статті:
  1. Чи варто одягати весільну сукню для розпису вдвох?
  2. Основні силуети весільних суконь

Чи варто одягати весільну сукню для розпису вдвох?

Тенденція гуляти пишні весілля поступово відходить у минуле, а дівчата часто починають замислюватися над тим, чи варто одягати весільну сукню для розпису вдвох. Наша відповідь категорична - звичайно варто! Ви можете не робити весілля на кілька сотень людей, від цього щасливішим ніхто не ставав. Але відмовляти собі у сукні точно не можна, адже це насамперед Ваш день! І ви повинні бути королевою для себе і для свого чоловіка, все інше не має значення.

Перед нами розстилається цілий калейдоскоп із іменитих дизайнерів, трендів, видів тканин, колірних комбінацій та візерунків на будь-який – навіть найвишуканіший і прискіпливіший смак. Погодьтеся, із таким широким вибором шукати сукню – одне задоволення. Пропонуємо до вашої уваги п'ять найпоширеніших силуетів весільних суконь.

Від величезної кількості різних фасонів та різноманітних різновидів суконь може зарябити в очах, тому найкраще перед покупкою подивитися білі сукні для розпису, фото яких представлені у статті. Зупинившись на кількох моделях з доступних варіантів, ви неодмінно знайдете те, що вам потрібно!

Є й інша думка на цю тему: ви зовсім не повинні розбиратися у фасонах одягу, знати яка річ найкраще підкреслюватиме вашу фігуру та природну красу. Однак не потрібно ігнорувати поради консультантів або дизайнерів – людей, які мають компетентність і мають досвід у цій галузі.

Основні силуети весільних суконь

Далі ви зможете прочитати інформацію та вирішити яку сукню одягнути на розпис. Пам'ятайте, що їхні назви тут мають побутовий характер і не використовуються серед професіоналів у світі моди. На користь зручності та кращого розуміння для наречених, які вирішують, що вони хочуть придбати, багато найменувань було названо словами самих споживачів. Сподіваємося, це полегшить ваші пошуки.

Біла сукня для розпису без весілля фото

Принцеса

Або інакше кажучи, силует «А». Виглядає він як трохи пишне плаття, але з плавним переходом від лінії талії. Такий силует підходить багатьом. Це класичний варіант і помилитись з ним важко. Він буде гарний для дівчат з формами тим, що він підкреслить їхню талію, піднесе стегна з їхніми округлостями у вигідному світлі та поправить фігуру. Для мініатюрних дівчат – зоровим подовженням ніг завдяки лінії талії, яка злегка завищена. У результаті вийде романтичний образ.

Балерина

Найчастіше з пишною спідницею, до складу якої входить фатин чи сітка. Найкраще виглядає на струнких і молодих наречених, утворюючи вигляд, що запам'ятовується. Не варто забувати про чималі переваги, серед яких: підкреслення фігури, приховування стегон, і приємне обрис сукні, здалеку схоже на форму пісочного годинника. Невисоким дівчатам слід дивитися, щоб їхній образ не був надто перевантажений. Дивіться, якої якості тканина, тут це важливо: вона повинна бути повітряною або, навпаки, щільною, щоб створити об'єм.

Русалка

Поза сумнівом, цей фасон - втілення стилю та елегантності. Розрахований на наречених зі зростанням вище середнього і фігурою, наближеною до пісочного годинника. Небажано одягати таке вбрання невисоким або з недоліками фігури. Правильніше спробуватиме інші варіанти і, як кажуть, відчути різницю. Саме таке біле плаття на розпис без весілля найчастіше обирають наші клієнти.

Плаття на розпис без весілля

Античний стиль

Досить універсальний силует невимушеного, швидше за літнього варіанту. Фігура та комплекція для нього не важливі, потрібно лише підібрати відповідну лінію талії. І тоді він допоможе приховати недоліки і надасть вашій зовнішності ніжність і легкість. Ви почуватиметеся в ньому дуже легко і вільно, вашим рухам ніщо не завадить. Зупиняючи свій вибір на цьому силуеті, пам'ятайте про інші важливі дрібниці в образі – все має бути гармонійно. Фату, наприклад, можна замінити вінтажними прикрасами у волоссі.

Пряме

Дещо схоже на попередній варіант, а ріднить їх нижня частина - спідниця, тільки тут вона не прилягає щільно до фігури. Такий фасон візуально «витягне» наречену. Через свою простоту, акцентом у ньому може бути відкрита спинка, незвичайні рукави чи декор. Такий тип підійде практично на будь-яку церемонію і якнайкраще впишуться в образ сучасної нареченої. <

Яку сукню одягнути на розпис нареченій вирішувати саме їй. Прислухайтеся до думки оточуючих, але робіть вибір самі. Виходячи з того, про яке мріяли саме ви, адже кожна дівчинка з дитинства має картинку, яку хочеться втілити в життя.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: