Боді - об'єкт особливої уваги

Боді - об'єкт особливої уваги

Зміст статті:
  1. Мережні боді
  2. Боди сорочка
  3. Боди блуза

Боді набрали слави в останні пару років, і є не просто модною штучкою, а must have кожного гардеробу. Їх достаток та різноманітність дозволяють вибрати боді як для повсякденного життя, так і святкових моментів. Від найпростіших до химерних. У чому їх різниця, як підібрати те чи інше під образ і головне, де їх купити, ми зараз Вам розповімо.

Фото жіночих комбідресів в інтернет-магазині Роял-бутік

Мереживні

Варто згадати, що це вибір рішучих дівчат. Тому що така модель, як правило, більш відкрита. Це може бути як самостійний елемент, і доповнення. Ажурний варіант боді можна доповнити стильним класичним жакетом. Таке рішення буде стриманим і не виглядатиме вульгарно. Ідеально підійде таке боді під спідницю. Якщо можете дозволити зупинитися у своєму образі на більш розкутому варіанті, Ваш чоловік буде задоволений вибором.

Сорочка

В інтернеті можна знайти багато таких моделей. Їх можна віднести до більш ділового стилю, тому що вони відмінно гармонують зі спідницею фасону олівець або базовими брюками. Не варто забувати, що експерименти ніхто не скасовував, тому в побут можуть піти шорти або навіть рвані джинси. Головне, знати міру і не перебрати.

Фото жіночого боді з рукавом

Блузка

Дівчата безперечно вибирають цей варіант, як мінімум тому, що це зручно. Для ділового життя завжди потрібно мати бездоганний вигляд. А думати про те, що блузка вилізла в невідповідний момент - це неправильно. У зовнішньому вигляді ділової жінки не повинно бути похибок та вад, оскільки для багатьох вона є прикладом для наслідування. Саме за зручність, комфорт і красу багато хто і полюбив боді блузки.

Нова колекція боді радує моделями, які виготовлені з трикотажу. Це зручно. М'яка, стрейчева тканина точно повторює вигини фігури, підкреслюючи всі переваги. Найчастіше такі моделі комбідресів зустрічаються з рукавом. Як самостійний елемент вони не вимагають доповнень, але й не зайві.

Дуже тішить, що тепер боді це незалежний компонент гардеробу, вони йдуть нарівні зі штанами чи сукнею і нічим їм не поступаються. Їх різноманітність дозволяє створювати стильні та сексуальні образи, комбінувати зі всіляким одягом і при цьому почуватися комфортно.

Нерідко те, який маємо зовнішній вигляд впливає наш настрій. Для того, щоб бути радісною, потрібно лише мати в запасі пару-трійку боді.

Якщо Ви ставите питання де купити боді, то в нашому каталозі Ви зможете підібрати потрібний фасон.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: