Повсякденні сукні 2017

Повсякденні сукні 2017

Зміст статті:
  1. Повсякденні сукні осінь-зима
  2. Фасони повсякденних суконь

Чому жінки так люблять сукні? По-перше, вони підкреслюють всю красу фігури. По-друге, до них легше підібрати аксесуари, ніж до блузки та спідниці чи штанів. По-третє, сучасні сукні жіночі повсякденні не менш зручні, ніж улюблені джинси. Ця стаття для тих, хто хоче поповнити гардероб правильними сукнями на кожен день.

Повсякденні сукні осінь-зима

Сукні на осінь 2017 повсякденні

Трендові кольори осені — сірий, смарагдовий та марсала. Якщо ваша робота або навчання не вимагають формального дрес-коду, тоді зверніть увагу на комфортні сукні вільного крою. Цікаві моделі зі шнурівкою в зоні декольте, а також із планкою з гудзиками або кнопками посередині, як на звичайній сорочці. Найбільш виграшно такий фасон виглядає довжиною на долоню вище за коліно. Носіть сукню-сорочка з кедами, кросівками, грубими черевиками або замшевими ботфортами на невисокому підборі.

Фасони коротких повсякденних суконь

Сукня-панчоха також зручна у повсякденному носінні. Ця модель ефектно поєднується з куртками-косухами та жилетками. Трикотажне плаття, що облягає, підкреслить всі переваги фігури. На кожен день його можна носити з кедами або масивними черевиками, а для побачення замініть зручне взуття на туфлі-човники або ботильйони на підборах.<

Сукні повсякденні зима

Взимку актуальні сукні жіночі повсякденні білого, сірого, темно-синього, чорного та бордового кольорів. Моделі великої в'язки з об'ємною горловиною у довжині міні допоможуть створити затишний та одночасно сексуальний образ. Їх доповнять грубі черевики, одягнені з гольфами, або замшеві ботфорти без підборів.<

Взимку вам не обійтися без водолазок, які можна носити з сарафанами з вельвету або оксамиту та з мереживним оздобленням. Мереживо стильно поєднуватиметься з грубим взуттям. Також зручно і тепло у сукні-водолазці із щільного трикотажу. Такий фасон комбінується з будь-яким взуттям та верхнім одягом.

Фасони повсякденних суконь

Повсякденні сукні в підлогу

Теплі сукні максі шиються із щільного трикотажу з додаванням вовни, а також з велюру або оксамиту. Це може бути довга сукня вільного крою з поясом на талії або модель фасону, що облягає. Також ефектно виглядає довга оксамитова комбінація, яка одягається поверх білої сорочки або водолазки. <

Фасони довгих повсякденних суконь Роял-бутік

Сукня повсякденна з рукавом

Для холодних осінньо-зимових місяців вибирайте повсякденні сукні 2017 з довгим рукавом. Ви з легкістю скомбінуєте їх із модними хутряними та кашеміровими жилетками, пальто та шубами з рукавом 3/4. Одягаючи об'ємну сукню-світр, рукави можна підвернути, а руки прикрасити тонкими браслетами.

Короткі повсякденні сукні

Найпростіше коротке плаття А-подібного силуету можна нескінченно обігравати різними аксесуарами та взуттям. Для повсякденного носіння доповніть його черевиками в стилі байкера або ботильйонами на тракторній підошві і широкому підборі.

Вибираючи модні повсякденні сукні довжини міні, зверніть увагу на вельветові подовжені сорочки або туніки великої в'язки. Такі моделі ефектно виглядають у дуеті з ботфортами або чоботами без каблука.

Поради щодо вибору осінньо-зимових суконь:

  1. Кричать кольори і принти залиште минулого сезону. Вибирайте приглушені пастельні відтінки, а також сукні кольору марсала, смарагдового, сірого та темно-синього кольорів.
  2. Моделі з високим вмістом вовни будуть неприємно колотись, тому уважно читайте склад.
  3. Уникайте моделей із тонкого трикотажу, який некрасиво підкреслить контури колготок та нижньої білизни.
  4. Якщо сукня загавкається від верхнього одягу — катишки легко прибрати за допомогою верстата для бритв.
 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: