Поради щодо вибору сукні на Новий Рік 2019

Поради щодо вибору сукні на Новий Рік 2019

Коли життя складається з роботи та домашніх справ, так мало приводів, що дозволяють приміряти найрозкішніші образи. Тому кожна справжня жінка чекає новорічної ночі не так заради святкового столу та бою курантів, як заради можливості відчути себе королевою. Традиційно ми вибираємо вбрання, що підходить символу Нового Року за Східним гороскопом. Яким же він буде у 2019 і як правильно підібрати сукню на новий рік, ми розповімо у цій статті.

Фото суконь на новий рік 2019

Головна героїня наступного року – Жовта Земляна Свиня. І саме цієї зими нам вдасться втілити найсміливіші бажання, адже її натурі властива розкіш, лиск і глянець. А це означає, що стилісти підготували сотні фасонів і квітів, у яких кожна дівчина мерехтітиме яскравіше за ялинкові прикраси. Нехай до самого свята або передноворічного корпоративу так багато часу, а ви не знаєте, де його проведете, саме час поговорити про те, які сукні на Новий Рік 2019 будуть актуальними.

Актуальні кольори: блищать, сяють, переливаються

Культ блиску і розкоші - гасло не тільки свята, що наближається, але, також всього наступного року. Цим відверто поділилися світові стилісти та кутюр'є. Стрази та паєтки, стеклярус, золота вишивка, блискуче напилення, мерехтливі тканини – те, на що варто звернути увагу, вирушивши у передсвятковий шопінг. Жовтій Свині властиві матеріальні цінності, а це означає, що в наряді немає місця мінімалізму та скромності. Зверніть увагу на колір «господарки» року, популярними стануть всі відтінки жовтого та зеленого:

  • золотий;
  • медовий;
  • лимонний;
  • гірчичний;
  • шампань;
  • оливковий;
  • хакі.

Паралельним хітом урочистості, що наближається, стануть всі насичені відтінки живої природи - графітовий, темно-зелений, гарбузовий, коричневий, ультрамарин і морська хвиля. Постійна класика та наші безперечні фаворити - золотий та хакі. Головна перевага таких нарядів – повна самодостатність та гармонія з будь-яким декором. Привабливий колір сукні на Новий Рік 2019 за промовчанням забезпечить увагою кожну його володарку.

Золота сукня на Новий Рік – безпрограшний варіант

Якщо Собака несла в собі простоту, то зі Свинею справи інакше. Астрологи запевняють, що розкішні святкові шати обов'язково принесуть прибуток і перемоги наступного року. І цьому чудово сприяють блискучі вбрання. Купити плаття на Новий рік золотого кольору - варіант безпрограшний, проте, тут варто дотримуватися лаконічного крою і утриматися від декору, що викликає. Аналогічно вбранням у червоних тонах, золото вимагає ненав'язливого макіяжу та стриманих аксесуарів. Вдалою альтернативою стане золота вишивка або напилення. <

Модні фасони новорічного вбрання

Для того щоб за святковим столом виглядати аристократично, необов'язково купувати вечірню сукню в підлогу. Орієнтуючись на свій тип фігури, віддайте перевагу сміливішим фасонам - плаття-бюстьє, елегантний футляр, стильні моделі прямого або асиметричного крою, з відкритою спиною або глибоким декольте. Щодо тканин, тут модні тенденції передбачувані. Вони також мають нести у собі гламур і спроможність – атлас, шовк, органза, гліттер, оксамит, люрекс, шифон. Гліттер і люрекс у новорічних образах – справжній хіт, адже гламурніший матеріал знайти складно. Їх витонченість максимально підкреслюється багатою кольоровою гамою – від дрібних блискіток до справжніх хамелеонів.

Якщо шопінг у вас не за горами, ознайомтесь із фото суконь на Новий Рік 2019, фасони яких вже заполонили сторінки глянцевих видань. Ми ж пропонуємо звернути особливу увагу на сукні у відтінках золота та хакі. Ці кольори безкомпромісно йдуть усім – від блондинок до брюнеток. Також вони завжди будуть актуальними і покупка такої сукні вигідна з практичної точки зору - ви одягнете її ще не раз.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: