Модні ділові сукні для роботи в офісі

Модні ділові сукні для роботи в офісі

Зміст статті:
  1. Стильні ділові сукні, їх переваги
  2. Моделі ділових суконь
  3. Ділові сукні для повних жінок

Як успішній бізнес-леді, так і офісній працівниці, що починає, необхідний свій особливий гардероб, в якому зручно і приємно ходити на роботу. Виглядати на своєму робочому місці стильно, модно та привабливо – це природне бажання для кожної жінки. Невід'ємним атрибутом у такому гардеробі стануть сукні ділового стилю, які вигідно підкреслять переваги та характер своєї володарки, якщо правильно та зі смаком їх підібрати. Сучасна офісна мода пропонує діловим жінкам різноманітний вибір нарядів на будь-який смак та колір.

Стильні ділові сукні

Модні офісні вбрання повинні не тільки стильно і елегантно виглядати — вони повинні покращувати настрій ділових жінок, зберігати потрібний робочий ритм і тонус, пожвавлювати своїм привабливим виглядом стриманість і сухість суворої робочої атмосфери, але не відволікати від основного заняття та прийняття важливих і зважених рішень. . Якщо виникають сумніви щодо вибору конкретного фасону, то класичні моделі – це безпрограшний варіант у будь-якому випадку. У таких сукнях кожна деталь і елемент крою продумані до найдрібніших подробиць, а враховуючи, що класика не виходить з моди, можна сміливо вибирати такий фасон, як футляр.

Фасони можна підбирати відповідно до своїх переваг - суворий прямий або приталений, злегка розкльошений, сукня вільного, облягаючого, довгого або укороченого крою. Дизайнери офісної моди суттєво розширили рамки і в кольоровій гамі — замість звичних сіро-біло-чорних тонів використовуються всі практичні гами від ніжних пастельних кольорів і до насичених різноманітних відтінків: бірюзового, синього, гірчичного, червоного, яскраво-зеленого, малинового.</ p>

Переваги ділових суконь:

  • Практичність. Сучасні сукні для офісу при всьому різноманітті моделей, фасонів і кольорів мають одну спільну рису - вони ніколи не виходять з моди і завжди будуть затребувані і актуальні в будь-якому сезоні.
  • Підкреслюють індивідуальність та створюють свій особливий стильний та лаконічний образ.
  • Надають підтягнутості та елегантності силуету.

Моделі ділових суконь

Ділова сукня з рукавами

Стильні ділові сукні для офісу, призначені для носіння в банківських та адміністративних установах, зазвичай мають строгий фасон з довгим рукавом. Така модель має бути максимально лаконічна та стримана. Довжина зазвичай до колін (класичне міді) або трохи вище в залежності від крою. Модель ділового вбрання з довгими рукавами відмінно поєднуються з елегантними жакетами та біжутерією, що внесе оригінальну нотку яскравості та витонченості. Якщо бізнес-леді має виразні форми, то пишні груди не повинні привертати до себе уваги глибоким вирізом декольте, воланами, рюшами або надто блискучими прикрасами. Для худих буде доречно врівноважити пропорції за допомогою драпірування, накладних кишень, витонченого комірця.

Сукня довга ділова

Якщо немає строгих рамок і правил у дрес-коді на місці роботи, то можна додати трохи неординарності та демократичності — придбати ділову сукню, яка трохи відрізняється від класичного крою. Для жінок творчих професій відмінно підійде довга ділова сукня, яка не тільки підкреслить елегантність і жіночність, але й продемонструє художній смак своєї господині.

Ділові жінки, одягнені в елегантні офісні сукні виглядають особливо ефектно, якщо в їхньому вбранні зроблено якийсь акцент або доданий цікавий і яскравий аксесуар, який довершує закінченість і досконалість образу. Яскравий ремінь, мініатюрний клатч, легкий шовковий шарфик або інша деталь, що гармонійно поєднуються по кольоровій гамі з сукнею, оживлять строге вбрання і додадуть до нього фарб і виразності.<

Ділові сукні для повних жінок

Повна жінка не повинна комплексувати з приводу своєї фігури, а навпаки, нести розкішні форми з гідністю і гордістю. Правильно обрані ділові сукні для повних дам роблять таких жінок королевами офісу.

Що потрібно врахувати при підборі офісного одягу на пишну фігуру?

  • Найкраще використовувати вироби простого і невигадливого крою без складних і химерних елементів.
  • Дизайнери рекомендують використовувати однотонні моделі темних відтінків з можливістю обробки іншим кольором — у тій же кольоровій гамі або протилежного, контрастного відтінку.
  • Великий малюнок або принт небажаний - це збільшує та обтяжує силует.
  • Тканина повинна бути щільною та гарної якості.
 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: