Обираємо весільну сукню: 5 порад для наречених

Обираємо весільну сукню: 5 порад для наречених

Тільки нещодавно ви уявляли собі у своїх мріях, наскільки прекрасною та унікальною буде ваша весільна сукня. Тепер настав час перейти до дій! Для нареченої дуже важливо вибрати сукню, щоб мати ідеальний вигляд в очах нареченого і гостей на весіллі. Це та подія, яка залишається в пам'яті на все життя.

А тепер переходимо до вибору самої сукні.

Знайти дівчину, яка не знала б, як вибрати собі ідеальні штани, досить складно. Для цього треба вибрати правильну посадку, завужені або прямі штанини і безліч інших нюансів, які допоможуть швидко визначитися з відповідним варіантом. Те ж саме і з сукнею нареченої. Обираючи сукню в магазині, вона вже уявляє, яка сукня буде їй ідеально пасувати. Фотографії, каталоги та модні покази відіграють у цьому важливу роль. Наречена, найімовірніше, вже побачила і захотіла якусь певну сукню, яка має ідеальний вигляд на моделі на сторінках журналів або на фотографіях.

Однак, на жаль, реальність часто відрізняється від постановочних кадрів. Небагатьом вдається швидко знайти і купити саме ту весільну сукню, про яку вони мріють. Решті доведеться докласти зусиль і витратити більше часу. І все ж це не так вже й погано, тому що сам процес пошуку може пробудити більше інтересу і захоплення, запам'ятається, як яскрава частина приготування до весілля, і це повністю окупить витрачені зусилля і час.

Не варто обмежуватися лише одним фасоном чи стилем, кожна сукня має свої унікальні деталі, Адже ймовірно, що сукня, про яку ви мрієте, знаходитиметься зовсім поруч, і вам просто потрібно її побачити та придбати.

Фотографії весільних суконь від магазину Royal Boutique

П'ять корисних порад для вибору сукні:

  1. Важливим фактором при виборі, на який обов'язково необхідно звернути увагу, є якість матеріалу. Пам'ятайте про це, оскільки неякісні тканини і фурнітура можуть негативно позначитися на загальному зовнішньому вигляді та враженні.
  2. Зверніть увагу на лінію талії, декольте, довжину рукавчиків та інші особливості. Вони допоможуть приховати деякі недоліки вашої фігури і підкреслити переваги;
  3. Також не варто забувати про кольорову гаму: навіть білий колір має свої відтінки і може мати зовсім інший вигляд на різних наречених. Ви можете розглянути й інші кольори, якщо хочете відійти від класичного стилю. У вашому розпорядженні багато пастельних відтінків, таких як пудровий, бежевий, попелясто-сірий, світло-блакитний, ніжно-рожевий;
  4. Враховуйте місце проведення вашого весілля: якщо це буде на вулиці, пишна сукня може бути не найкращим вибором. Краще вибрати легку і вільну. Якщо ж весілля буде в приміщенні, то класичні пишні сукні стануть найкращим варіантом;
  5. Гості і, звісно ж, сам наречений захоплюватимуться красою нареченої, але для неї самої зручність - питання першорядної важливості. У жодному разі нічого не повинно натирати або тиснути. Пам'ятайте, що вам належить провести багато часу у своєму вбранні і багато пересуватися. Декор, шви, фасон - усе це має тільки додавати комфорту майбутній дружині, а не створювати проблеми.

Коли ви знайдете саме ту сукню, яку так довго шукали, ви точно зможете відчути себе повноцінною нареченою. Будьте собою, але не бійтеся експериментувати.

Вдалих і приємних вам пошуків!

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: