Вечірні сукні 2015

Вечірні сукні 2015

Кожна представниця прекрасної статі хоче бути привабливою та чарівною, але особливо важливо продемонструвати свою індивідуальність під час подібних подій. Добре підібране вечірнє вбрання дозволить підкреслити силует, створити унікальний образ та привернути увагу. Зараз популярні як довгі сукні з елегантними спадаючими складками, розрізами та відкритими декольте, так і сучасні короткі моделі сміливого крою з розкішним оздобленням. Різноманітність варіантів задовольнить смак найприскіпливішої модниці та надасть святкового відтінку будь-якій події.

Консультанти нашого магазину мають величезний досвід роботи і з радістю допоможуть вибрати відповідне саме Вам плаття. Весь асортимент можна переглянути в нашому каталозі вечірніх суконь, ну а нижче ми розповімо Вам про тенденції цього року.

У вечірній моді прийнято використовувати розкішні образи і дивовижні вбрання. При створенні образу для виходу у світ пам'ятайте, що головна прикраса сукні - це її володарка. <

Фасони вечірніх суконь 2015

Найбільш вигідно підкреслити Вашу красу здатне вбрання, вибране з урахуванням особливостей фігури, уподобань та формату заходу. При цьому зовсім не обов'язково витрачати велику суму грошей, можна знайти вечірні сукні недорого: закриті або відверті, сучасні або ретро, довгі в підлогу або ультракороткі, яскраві або пастельних відтінків. Розширювати гардероб краще одягом різного фасону, що дозволяє вишукано і ефектно виглядати на різноманітних урочистостях.

Вечірня сукня прямого силуету

Моделі прямого силуету

Цікавий крій, яскраві кольори та вертикальна спрямованість додатково полегшують силует і неймовірно стрункуть. Відрізняються вечірні сукні 2015 року цікавими вирізами, бретелями в поєднанні з рукавами. Лаконічність та строгість вигідно відтінюється багатством декору або гарними принтами. Поєднання вишуканості оздоблення та елегантності силуету вбрання чудово підійдуть для події найвищого рівня. Прості та лаконічні моделі з однотонних тканин доповнять яскраві масивні прикраси або ефектні головні убори. Такий фасон відмінно підійде для власниць струнких або пишних фігур, але виключно збалансованого типу. Не варто купувати сукні такого типу, якщо у вас дуже широкі стегна, або зухвало великий бюст.

 
Вечірня сукня А-силуету 2015

Фасон А-силуету

Облягаючий фігуру зверху, але трапецієподібний силует, що розширюється від талії, дозволяє виглядати особливо жіночно, візуально наближаючи фігуру до класичного пісочного годинника. Модні візерунки, легкі або щільні тканини, додаткові аксесуари та незвичайне оздоблення роблять виріб сучасним та цікавим. Сукні такого фасону дуже жіночні та чудово підкреслять ваш витончений образ. Ідеальним варіантом таке вбрання стане для власниць вузьких стегон, роблячи силует пропорційнішим. У вбраннях такого фасону можна сміливо грати з тканинами – допустимі абсолютно різноманітні фактури, від гладких, до об'ємних. Так само чудово виглядатимуть як однотонні варіанти, так і всілякі принти. Але в будь-якому випадку необхідно пам'ятати, що завжди і в усьому потрібно знати міру.

 
Фото сукня вечірня Годе або русалка

Годе або "русалка"

Цей фасон зараз перебуває на піку своєї популярності. Відрізняється він дуже розкльошеною спідницею від коліна, тоді як сама сукня щільно облягає фігуру, ідеально повторюючи її вигини. Звичайно, ця модель підійде виключно струнким дівчатам. Що стосується кольору, то тут все дуже просто – світлі та пастельні тони відмінно підкреслять гарну засмагу, а володаркам аристократично блідої шкіри – яскраві та темні відтінки. Варто відзначити, що сукня такого фасону виглядає сама по собі дуже святково і ефектно, тому доречно виглядатиме виключно у вечірньому туалеті.

 
Вечірня сукня з об'ємною спідницею

З об'ємними спідницями

На особливо важливі події краще купити вечірню сукню такого фасону. Широка повітряна спідниця до підлоги чи до середини гомілки та корсет зверху з глибоким декольте чи відкритими плечима створюють королівський образ. Велика кількість вишивки, блискучих паєток і блискучих каменів дозволяють зробити урочистий вихід сліпучим. Невагомість та легкість виробу надає використання напівпрозорих шовковистих тканин та мережива.
Не дивно, що такий фасон особливо сподобався нареченим. І більшість весільних суконь мають саме такі пишні, "зефірні" спідниці. Звичайно ж, основна маса дівчат вибираючи весільну сукню керується улюбленою фразою слабкої статі "А коли ж ще я зможу побути принцесою та одягнути таку сукню, крім свого весілля?!"

 

Справжні модниці можуть купити вечірню сукню в інтернеті і повністю зануриться в зачарування вбрання, висловити свою унікальність і стати головною зіркою події. Головне, знати міру у всьому і не забувати про деталі.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: