Маленька чорна сукня на випускний

Маленька чорна сукня на випускний

Зміст статті:
  1. Переваги маленької чорної сукні на випускний
  2. Варіанти чорних суконь для випускниць

Сучасна випускниця - це не казкова принцеса у стразах та у сукні з криноліном. Це стильна витончена леді, яка вміє наголосити на вигідних сторонах своєї фігури. Вона стежить за модними тенденціями та вміє комбінувати одяг та аксесуари. Для такої дівчини маленька чорна сукня на випускний буде ідеальним варіантом.

Переваги маленької чорної сукні на випускний

  1. Чорний - найелегантніший і універсальний колір, до якого легко підібрати взуття та сумочку;
  2. відповідний фасон чорної сукні зробить струнку дівчину ще стрункішою і приховає недоліки у власниць неідеальних форм;
  3. під стриману чорну сукню простіше зробити укладання та макіяж. Буде достатньо чорних стрілок, червоних губ та недбалого пучка;
  4. у чорному вбранні ви виділитеся на випускному вечорі. Поки більшість випускниць красуватиметься у «всім найкращому відразу», ви випромінюватимете елегантність і жіночність;
  5. Ви легко знайдете випускні сукні чорного кольору, адже відповідні моделі продаються в кожному другому магазині.

Варіанти чорних суконь для випускниць

Максі

Гості світських подій та різних церемоній нагородження часто зупиняють вибір на довгих чорних сукнях. Вони виглядають дорого та ошатно. Сукня може бути повністю закрита спереду і мати дивовижний виріз на спині. Доповніть його кольє, клатчем і зберіть волосся в «черепашку» або пучок. Ще один цікавий варіант – чорна сукня з корсетом та довгою повітряною спідницею зі шлейфом. Завершіть образ сріблястими прикрасами, клатчем та акуратними босоніжками. Не забудьте зробити голлівудське укладання і «одягнути» червону помаду.

Футляр

Чорна сукня-футляр із котону чи атласу підійде струнким дівчатам і елегантно підкреслить вигини фігури. Його доповнять висока зачіска, великі сережки та акуратний клатч-мінодьєр. Футляр добре комбінується з однотонними туфлями-човниками, і з яскравими моделями. Замінити туфлі можна босоніжками на високих підборах, але без платформи.

Baby-doll

Пишна спідничка, відкриті плечі, акцент на талії навіть чорний колір не приховає красу вашої фігури. Стильна коротка чорна сукня на випускний доповнить срібна, чорна або яскрава пара взуття. Ідеально підійдуть витончені босоніжки з тонкою палітуркою або акуратні човники. Сукня baby-doll гармонійно поєднується з розпущеним волоссям з легкою хвилею, з пучком та з високими укладаннями. Завершить образ маленька сумочка на довгому ланцюжку.

Плаття на випускний Baby-doll

Сукня у білизняному стилі

Це фасон для сміливих леді, які стежать за трендами. Шовкове плаття з мереживним оздобленням, що імітує нічну сорочку, зрозуміють не всі. Але модні критики нададуть вам оцінку «Відмінно»! Обіграйте чорне мереживне сукня на випускний класичними чорними або бежевими човниками, накиньте на плечі жакет-oversize і одягніть великі сережки. Волосся можна зібрати в недбалий хвіст або пучок.

Сукня-халат

Якщо ви щаслива володарка розкішних форм, чорна сукня-халат піднесе їх у найкращому вигляді. Тонкий поясок наголосить на талії, V-подібний виріз підкреслить лінію декольте. Для випускної урочистості зупиніться на довжині міді - найвиграшнішої та найелегантнішої. Зберіть волосся у високий хвіст або зробіть високе укладання. Доповніть образ великим кільцем, маленькою сумочкою та гострими туфельками.

Ви боїтеся перестаратися і виглядати надто безглуздо. Ви не можете визначитися з вибором серед величезного асортименту вечірніх суконь. Ви не знаєтеся на модних тенденціях. Якщо хоча б один із трьох випадків ставиться до вас – маленька чорна сукня стане справжнім порятунком! Підібравши правильні аксесуари, зачіску та макіяж, ви будете королевою випускного вечора!

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: