Пишні спідниці міді, з чим носити

Пишні спідниці міді, з чим носити

Зміст статті:
  1. Правила поєднання одягу з пишною спідницею міді
  2. Створюємо образи в різних стилях

Пишна спідниця з боді

Правила поєднання одягу з пишною спідницею міді

Зі смаком підібране модне вбрання завжди привертає увагу і радує погляд. Спідниця завжди займала особливе місце у будь-якому жіночому гардеробі. Екстравагантні та сексуальні міні, стримані та елегантні максі, універсальні та жіночні міді – видів та фасонів спідниць існує величезна кількість. Серед цієї різноманітності на особливому місці знаходиться спідниця міді пишна, яка підходить не тільки романтичним і жіночним натурам, а й спортивним сучасним дівчатам, які люблять сміливі та ефектні експерименти в одязі. Об'ємні пишні спідниці увійшли в моду наприкінці 50-х років і залишаються популярними досі завдяки своїй елегантності, неймовірній жіночності та своєрідній кокетливості. Класична довжина для міді - це 5-15 см нижче коліна.

Як і з чим носити пишну спідницю міді, щоб виглядати красиво, а образ був стильним і привабливим? Для цього необхідно усвідомити правило не перевантажувати верх. Одяг верхньої частини тіла повинен гармоніювати з розкльошеним фасоном і акцентувати лінію талії. У холодну пору року спідниця міді пишна чудово поєднується з водолазкою, светрком або джемпером з тонкого трикотажу, короткими жакетами приталеними контрастних кольорів. Влітку під спідницю одягають блузки, що обтягують, корсети, топи прилеглого крою, щільне боді. Пишна спідниця яскравого кольору добре виглядає з верхом світлих та спокійних тонів – цей варіант чудово підходить для повсякденного стилю. Ошатний топ, оброблений стразами, пишна спідниця міді - відмінний ансамбль для вечірнього виходу.

Створюємо образи у різних стилях

Комбінуючи різні варіанти, можна створювати цікаві образи різної стилістики:

Романтичний образ у класичному стилі ретро

Всі деталі одягу повинні мати витонченість і витонченість — світлі тони блузи або ніжний мереживний топ під колір спідниці, тоненькі рукавички, маленька витончена сумочка, легкий повітряний шарфик з шифону або шовку, акуратний капелюшок або обруч на голову з тканини пастельних тонів. Доповнити образ допоможуть стильно підібрані прикраси або біжутерія.

Пустотливий і кокетливий стиль пін-ап

Стиль пін-ап передбачає наявність барвистіших акцентів і деталей — пишна спідниця міді яскравих соковитих відтінків, підібране під тон взуття, що обтягує топ, що підкреслює груди, вінтажні окуляри, стильні та яскраві аксесуари.

Офісно-діловий стиль

Сама спідниця може бути як яскравих, так і стриманих тонів, а ось верх повинен бути обов'язково світлим - підійдуть водолазки м'яких світлих відтінків, білі класичні блузи простого крою.

Молодіжний спортивний стиль

Досить сміливий експеримент для досить впевнених у собі сучасних дівчат, які не бажають виглядати як витончені леді, цінують індивідуальність та уникнення звичайних стандартів. Під пишну спідницю міді одягається спортивна футболка, джинсова сорочка, коротка шкіряна курточка, куртка бомбер, толстовка. І в цьому трохи зухвалому і вільному стилі обов'язковою умовою є те, щоб верх не приховував лінію талії, інакше образ виглядатиме дещо неохайно та мішкувато.<

На вибір взуття під пишну спідницю впливає тип тканини, з якої вона пошита. Легкий матеріал поєднується з туфлями або босоніжками на витонченій тонкій шпильці, для пишної спідниці міді з щільного матеріалу підходять масивніші туфлі з широким підбором середньої висоти. У прохолодну пору року дуже актуальними будуть акуратні ботильйони на шнурівці або напівчобітки, що щільно охоплюють ногу.

Правильно підібрана спідниця міді пишна підкреслить переваги фігури, і приховає деякі вади, створивши ефектний візуальний образ. Особливо ефектно таке вбрання виглядає на високих худорлявих дівчатах. Власницям не сильно вираженої талії цей варіант також чудово підійде, так будь-яка пишна спідниця робить талію візуально тоншою. Експериментуючи та підбираючи деталі одягу та аксесуари до пишної спідниці міді, можна досягти найвдалішого образу, який може стати взірцем смаку та стилю.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: