Сукні на випускний 9 та 11 клас - у чому різниця?

Сукні на випускний 9 та 11 клас - у чому різниця?

Зміст статті:
  1. Розглянемо відмінності
  2. Плаття на випускний 11 клас
  3. Плаття на випускний 9 клас

Щороку починається для нас відкриттям сезону для покоління підростаючих модниць. Адже восени вибирати вбрання ще рано, навесні треба вже купувати, а ось наприкінці зими – саме час розпочинати пошуки. Звичайно, скільки дівчат, стільки та смаків. При виборі сукні випускний клас грає вирішальну роль.

Розглянемо відмінності

Слід звертати увагу на розмах урочистого вечора, щоб не потрапити в халепу. Тут важлива кожна деталь: довжина випускної сукні, її посадка по фігурі, вибір кольору. Від місця проведення урочистої частини та наступного за ним гуляння залежить характер наряду. Головне, не помилитись при виборі тканини для випускної сукні. Якщо це буде ресторан на набережній – ідеально підійдуть легкі тканини, що летять. А якщо задерикувата клубна вечірка – паєтки і блискітки відмінно підкреслять задерикуватий характер заходу.

Постараємося розібратися, чим відрізняються вбрання для дівчат різного шкільного віку. Кольором, довжиною, фасонами чи чимось ще? Часто ми чуємо від мам юних леді одну й ту саму фразу «Ти надто доросло виглядаєш у цій сукні». То чи може сукня насправді додати віку, чи навпаки підкреслити юність маленької леді? Безперечно може! Нижче ми розповімо як.

Плаття на випускний 11 клас

У віці 16-ти або 17-ти років дівчина вже набуває бажаних жіночних форм, риси обличчя стають більш виразними. Саме цьому етапі життя визначається остаточний сформований вигляд нашої зовнішності. І випускну сукню підбирає зовсім не дівчинка-школярка, а справжня юна леді.

Випускні сукні 11 клас

Як правило, випускниці звертають увагу на більш ефектні моделі вечірнього вбрання, які здатні підкреслити всю важливість події та красу своєї власниці. У цьому віці вже можна дозволити собі одягнути сукні зі шлейфом на випускний або, наприклад, фасон роке. Не упускають так само можливості в міру відкрити спинку або підкреслити декольте, вітаються розрізи на сукні. Такі варіанти будуть виглядати цілком доречно, враховуючи характер заходу та вік випускників.

Захоплені погляди батьків, зі сльозами на очах та розумінням того, що їхня дочка вже зовсім доросла – це саме те, що доводиться спостерігати нам у шоурумі рік у рік.

Що стосується вибору кольору та фасону – тут все залежить від особистих уподобань та характеру випускниці. Звичайно, яскраві червоні або темні кольори додають віку, і з ними потрібно бути дуже обережними. Та ж чорна сукня, залежно від фасону, може перетворити вас на жіночну Одрі Хепберн або навпаки на фатальну жінку, що на випускному вечорі виглядатиме досить вульгарно. Але так само акуратним варто бути у виборі світлих і пастельних відтінків – вони можуть як підкреслити ніжність образу, так і перетворити вас на сіру мишку.

Плаття на випускний 9 клас

Як правило, для 9-ти класниці вибирають вбрання не такі урочисті, але від цього не менш ефектні. Звісно ж, вирішальним чинником є насамперед розмах випускного вечора – адже у кожній школі свої традиції. Хтось просто йде в кафе чи дискотеку з однокласниками, а в когось батьки вимагають свята та організовують справжній банкет.

Випускні сукні 9 клас

У цьому віці найчастіше фігура юних модниць ще не до кінця сформована, тому ми радимо уникати надто облягаючих та довгих виробів. Ефектно виглядатимуть короткі сукні на випускній або довжині міді. Стрункі ніжки, м'які риси обличчя та правильно підібраний макіяж створять гарний дівочий образ. <

Такі вечори найчастіше закінчуються нестримними танцями або веселими іграми, тому особливу увагу зверніть на практичність та комфортність вбрання. Щодо вибору кольорової гами – краще, щоб це були насичені яскраві кольори або ніжні пастельні відтінки. Уникайте темних і вульгарних варіантів – вони нададуть безглуздого відтінку.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: