Як грамотно підібрати аксесуари до сукні

Як грамотно підібрати аксесуари до сукні

Зміст статті:
  1. Як грамотно підібрати аксесуари до сукні
  2. Колір вечірньої мереживної сукні та аксесуари до неї

Модні весняні тенденції знову звертаються до ніжних образів, а вечірні мереживні сукні тим часом завойовують гардероби дівчат. Вони виглядають красиво, але вимагають ретельного вибору фасону, що підходить під тип фігури та зовнішності. Мереживо легко перетворює будь-яку жінку на трепетну, привабливу і загадкову, але його потрібно грамотно поєднувати і з іншими елементами одягу. У цьому випадку ефект буде чудовим.

Як грамотно підібрати аксесуари до сукні

Багато представниць прекрасної статі ретельно підходять до підбору одягу, коли виходять у світ. Є ситуації, в яких саме мереживна вечірня сукня справить потрібне враження і задасть потрібний тон у спілкуванні з оточуючими. У цьому випадку варто звернути особливу увагу до підбору аксесуарів.

Взуття

Важлива деталь створення ідеального образу. Для початку потрібно визначитися, який формат прийому буде ввечері. У клубній атмосфері не буде дивним поєднання навмисної грубуватості з витонченою жіночністю. Так до мереживного вбрання середньої довжини можна підібрати чоботи на шнурівці або навіть грубі масивні черевики. Для виходу в ресторан доречно виглядатимуть мереживні чобітки, а для вечірнього прийому підійдуть витончені туфлі на високих підборах.<

Сумка

Вечірні сукні з мереживом виглядатимуть у поєднанні з мініатюрним клатчем. Але іноді можна дозволити собі поекспериментувати та включити в образ ультрамодну сумочку з бахромою з м'якої замші. Це та річ, яка допоможе розставити правильні акценти у створеному образі.

Прикраси

Вони завжди доречні, але якщо у повсякденному житті можна обійтися простою та недорогою біжутерією, то вечірньому мереживному вбранню підійдуть і дорожчі варіанти. Добре виглядають легкі, як повітряні, срібні прикраси, вінтажні кулони і браслети з мереживними або матер'яними вставками. Можна використовувати великі, але не масивні сережки, щоб створити цікаве та оригінальне враження.

Накидка або куртка

Необов'язково використовувати, але можна спробувати доповнити вільний стиль замшевою або шкіряною курткою з бахромою. Більш тендітний і чуттєвий образ, який допоможе створити довгу мереживну вечірню сукню, підкреслити тонкою ажурною шаллю, накинутою на голі плечі.

Колір вечірньої мереживної сукні та аксесуари до неї

Головне завдання для створення образу, що запам'ятовується, - це правильне і гармонійне поєднання колірної гами вбрання.

Чорне мереживне плаття

Виглядає урочисто, тому можна приділити увагу світлою окрасою. Повісити на шию довгу нитку перлів чи витончене срібне кольє. Розбавити суворість сукні допоможе незвичайна світла або перламутрова брошка.

Біле мереживне плаття

Білий асоціюється з чистотою та непорочністю, тому можна або піти на поводу у стереотипів і підібрати акуратні золоті прикраси або створити прецедент та зіграти на контрастах, прикрасивши себе яскравими кольоровими намистами та сережками.

Кольорова мереживна сукня

Оптимальний і красивий варіант – це підібрати сумку-клатч та взуття тон у тон із сукнею. Дуже доречно виглядатимуть срібні тонкі прикраси. Краще якщо вони не будуть масивними, їх не повинно бути багато – яскраві мережива сукні і так досить привабливо виглядають. Надмірні прикраси лише забиратимуть увагу на себе.

Витончена та жіночна чи загадкова та впевнена? Мереживні сукні можуть у поєднанні з грамотно підібраними аксесуарами виглядати привабливо та модно. А сміливі поєднання прикрас зроблять будь-яку жінку чарівною.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: