Ділові сукні міді: тренд Осінь 2016 / Зима 2017

Ділові сукні міді: тренд Осінь 2016 / Зима 2017

Зміст статті:
  1. Актуальні фасони суконь-міді
  2. З чим носити

Ділове плаття міді зима 2017

З того часу, як Коко Шанель проголосила ідеальну довжину до колін, ділові сукні міді завзято відмовляються виходити з моди. І не дивно: крім практичності та відповідності практично будь-якому дрес-коду, такі сукні мають головну перевагу — універсальність. Вони чудово виглядають незалежно від зростання, комплекції чи віку жінки, особливо якщо точно підібрати фасон. Але й підбір фасону не викликає труднощів, тому що сучасна мода як ніколи щедра: серед безлічі моделей кожна жінка знайде повсякденна сукня міді по собі.

Актуальні фасони суконь-міді

Якщо довжина ділового міді-сукні освячена традицією і коливається від середини коліна до середини гомілки, то у виборі матеріалів та моделей фантазія модельєрів обмежена лише актуальними тенденціями моди. Прилеглі та вільні, з акцентом на талії або на грудях, сукні середньої довжини можуть бути сьогодні пошиті не тільки з класичної тонкої вовни або щільного трикотажу, але і з оксамиту, віскози, льону та ін. Однак серед хвилюючої різноманітності неважко виділити ряд гостромодних моделей.

Вбрання для власниць витончених фігур — сукня міді, що підкреслює всі лінії тіла. Воно не обов'язково пошито з трикотажу, хоча перевага надається еластичним тканинам. Типовий приклад - пряме чорне, темно-сіре або темно-синє плаття, єдиним декоративним елементом якого є відкладний білий комірець. Популярні моделі зі стоячими комірами, горловиною типу водолазки, з округлими вирізами, із строгістю яких пікантно контрастує обов'язковий високий розріз.

Ділове плаття міді зима 2017

Модель, що полюбилася багатьом, — сукня міді з пишною спідницею характерного А-силуету. Пишна спідниця надає йому відчутного присмаку жіночності, особливо якщо в якості матеріалу використовуються легкі тканини, що летять. Воно ідеально для власниць фігур типу "груша" або ті ж "пісочний годинник", так як витончено маскує важкі стегна. Жінкам середнього зросту і нижче підходять моделі до колін, високі можуть дозволити собі довжину до середини гомілки. Модна деталь - ремінець, що підкреслює талію.

Відмінний варіант для холодів - сукні міді з довгим рукавом із вовни. Самі рукави можуть бути як облягаючими, так і вільнішими, з широкою проймою. Останній тип рукавів притаманний моделям "оверсайз", які буквально створені для жінок з фігурою типу "яблуко". Інші популярні на подіумах варіанти - сукня-сорочка та сукня- светр. При цьому їх ділові версії позначені мінімумом декору.

Якщо ви вже придбали сукню футляр міді в минулому сезоні, то не поспішайте вішати її в дальній кут шафи-купе: вона, як і раніше, актуальна. А якщо подібна покупка тільки планується, зверніть увагу на моделі зі стриманою хутряною обробкою - це хіт сезону.

Ділове плаття міді зима 2017

З чим носити

Сучасні тренди пропонують поєднання сукні довжини міді з іншими речами або за принципом компліментарності, або за принципом розмаїття. Принцип компліментарності передбачає використання речей у тій же стилістиці: наприклад, строга сукня в шотландську червоно-чорну клітинку з спідницею, що розкльошує, органічно поєднується з приталеним жакетом і класичними туфлями, а приталена трикотажна сукня довжини міді — з прямим пальто тієї ж довжини і ботильон; /p>

Принцип розмаїття дозволяє створювати більш драматичний образ, граючи на протилежній стилістиці основної речі та верхнього одягу, а також аксесуарів. Та ж картата сукня з пишною спідницею він пропонує доповнити шкіряною курткою в рокерському стилі, а облягаючу — укороченим жакетом. Щодо взуття, то до повсякденного плаття міді "оверсайз" пропонується носити взуття типу кросівок, а до "футляра" - максимально високі чоботи.