Модні кольори спідниць цього сезону

Модні кольори спідниць цього сезону

Зміст статті:
  1. Модні кольори спідниць:
  2. Модні забарвлення спідниць 2016 року:

Короткі та довгі, фактурні та летючі, пишні та облягаючі – дівчата обожнюють спідниці не менше, ніж туфельки. Щороку дизайнери експериментують із формою та довжиною цього важливого елементу жіночого гардеробу. Але не менш важливий колір та принт спідниці. Отже, модні спідниці 2016 року - які вони?

Модні кольори спідниць:

Синій

Синій часто називають "другим чорним". Це елегантний колір, який легко комбінується з іншими кольорами та принтами. Синя спідниця ефектно виглядатиме з білою сорочкою або білою футболкою, відмінно підійде під светр щільної в'язки. Вона поєднується з блузками жовтого, лимонного, срібного кольорів, а також зі смугастим, гороховим та квітковим принтами. Ще одна перевага - синя спідниця добре виглядає з чорними колготками.

Чорний

Як і маленька сукня, чорна спідниця має бути у кожної леді. До неї підходить будь-який верх та будь-яке взуття. Чорні спідниці демісезонні Навіть якщо річ пошита з тонкої тканини, її можна доповнити об'ємним в'язаним джемпером і грубими черевиками на товстому підборі.<

Кращий

Червоний колір асоціюється з літом та стиглими фруктами в теплу пору року та з ялинковими іграшками в холодну. Тому червона спідниця - це стильна річ на всі сезони. До неї варто підібрати верх чорного, білого або бежевого кольору. З взуття ідеально підійдуть нюдові човники або черевики.

Жовтий

Жовтий – колір сонечка, пляжу та тропічних фруктів. Яскрава жовта спідниця підкреслить вашу засмагу, отриману у довгоочікуваній відпустці. З жовтою спідницею добре виглядатимуть блузки з яскравим квітковим принтом. Доповнять образ золоті чи нюдові босоніжки. Також жовта спідниця комбінується з білими, чорними, зеленими, блакитними та бірюзовими речами.

Зелений

Спідниці кольору весняної зелені вибирають життєрадісні дівчата. Зелений красиво виглядає у дуеті із золотим, жовтим, бежевим та чорним. Наприклад, зелена спідниця буде ефектно виглядати із золотистими туфельками або босоніжками.

Блакитний

Свіжий блакитний колір красиво виглядає на засмаглій шкірі. Якщо у вас є блакитна спідниця – сміливо комбінуйте її з верхом пастельних відтінків. Це можуть бути бежевий, рожевий, персиковий, а також білий та срібний. Більш контрастний образ вийде з чорною блузкою або футболкою.

Модні забарвлення спідниць 2016 року:

Квітковий принт

Самий жіночний та романтичний принт гарно виглядає на спідницях А-силуету довжини міді та міді. Такі моделі доповнять однотонні блузки та майки в тон кольорам. Не забувайте, що спідниця з квітами виглядає яскраво, тому до неї потрібно підібрати спокійне однотонне взуття.

Гороховий принт

Чарівні горошки не залишають модні подіуми вже якийсь сезон! Класичний чорно-білий горох чудово виглядає на спідницях будь-якої довжини. Його розбавить яскрава контрастна блузка, наприклад, фуксії. З взуття підійдуть чорні, білі чи лимонні туфлі-човники чи босоніжки. Коротка спідниця в горохи буде стильно виглядати з білими кедами.

Клітина

Клітчасті спіднички викликають асоціацію зі шкільною формою. Але такий принт часто використовується при пошитті класичної спідниці-олівець або спідниці міді А-силуету. Тепла спідниця в клітку стильно виглядає з високими чоботами та в'язаним джемпером. А картату спідницю-олівець доповнять біла сорочка та туфлі-човники. Сміливо експериментуйте з квітами та принтами спідниць, щоб створити яскраві стильні образи!