Нова колекція 2017 незабаром у продажу!

Нова колекція 2017 скоро у продажу!

Друзі! Поки ви звикаєте до того, що осінь вже майже минула і на порозі вже зима, ми посилено готуємо для вас нову колекцію повсякденного та вечірнього вбрання. Враховуючи останні тенденції світу моди і ваші особисті побажання, велику частину колекції займають моделі з котону. Це елегантні вечірні сукні прямих силуетів, моделі з об'ємними спідницями, улюблені фасони русалка і рибка. Враховуючи той факт, що колекція виходить у досить холодну пору року, частина нарядів буде з рукавом.

Не забули ми й про майбутній сезон випускних суконь, адже багато дівчат починають обирати та купувати вбрання вже з грудня. Тому випускниць ми теж готові радувати достатком фасонів та широким вибором відтінків. <

На численні прохання клієнтів ми приділили особливу увагу повсякденним сукням. Повсякденні та ділові сукні 2017 - це актуальна довжина міді, наявність рукава та затишний трикотаж в основі колекції. Її асортимент розширений також красивими боді та оригінальними спідницями, які підійдуть як і для суворого офісного дрес-коду, так і для стильних леді, що віддають перевагу діловому стилю в одязі. Всі вони відмінно поєднуються між собою за стилем та кольором і створять чудову базу для вашого гардеробу.

Що ж до вибору тканини, то крім затишного трикотажу ми використовували штучний замш, який чудово виглядає у виробах, комфортний у носінні та простий в експлуатації. А родзинкою колекції стануть вироби з італійського мережива на трикотажі в лімітованому випуску.

Незабаром у нас пройде чергова фотосесія, і ми радуватимемо вас новинками! Обіцяємо ділитися фото з процесу зйомки в соціальних мережах, а за кілька тижнів надати відео звіт;)

Роял-бутик-нова-колекція Роял-бутік-нова-колекція-2017 Нова-колекція-вечірніх-плаття

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: