Весільні сукні на розпис 2017

Весільні сукні на розпис 2017

Друзі!

Більшість Нової Колекції 2017 зайняли сукні для розпису. Розділ нашого каталогу, що давно полюбився Вам, знову наповниться моделями відтінку айворі. Елегантні вбрання приталених силуетів, популярні фасони русалка та найкрасивіші варіанти зі шлейфом. Основу колекції склали моделі із щільних тканин та мережива. <

Фотосесія пройшла успішно, поступово ми виставлятимемо на сайт фото нових товарів. А поки, як і обіцяли, ділимося з вами відео з процесу зйомки!

Багато хто з Вас часто запитує про «фото сукні наживо», а ми вже втомилися відповідати, що це вони і є. Наші сукні справді дуже гарні, адже над їх створенням працюють справжні феї! Кожен виріб проходить довгий та складний шлях, перш ніж потрапляє на продаж. Це важкий вибір відповідних матеріалів, найскладніше моделювання виробу нашими технологами-конструкторами, копітка робота майстрів з пошиття. Але саме завдяки їхній роботі ми отримуємо відмінний результат!

Потім, як ви вже здогадалися, сукні вирушають на фотосесію. Гарні моделі, професійні візажист та перукар, талановитий фотограф – і, як наслідок, ефектні фото. Ну і само собою наш оператор постарався, щоб ви побачили процес зйомки.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: