Нова колекція Весна/Літо 2016

Нова колекція Весна/Літо 2016

Друзі!

Поспішаємо повідомити вам приємну новину – ми підготували та відзняли для вас нову колекцію Весна/Літо 2016. Вона сповнена ніжності, свіжості, яскравих фарб та незвичайних рішень. В основу увійшли сукні – вечірні, випускні, весільні, коктейльні. Не пропустили шанс побалувати себе і вас новими моделями мереживних боді та стильних спідниць міді.

Натхненні недільною фотосесією, поспішаємо додавати на сайт нові товари. А поки що заінтригуємо вас прев'ю колекції! І розповімо, звідки ж беруться всі ці красиві фото на сайті.

Справа в тому, що в нашій команді є чарівник, якому допомагає фея, тільки це секрет!

Чарівник Женя Онищенко Перед кожною фотосесією ми загадуємо бажання, а вони виконують їх. Чарівника звуть Женя Онищенко, у звичайному житті серед людей він маскується під виглядом фотографа. Видає його лише казкова борода та безмежна любов до тварин, тому для людей, які звертають увагу на деталі, це давно перестало бути таємницею.<

Фея Женя Каленкович Фею звуть Женя Каленковіч. Вона допомагає фотографу чаклувати над нашими моделями, щоб ті були ще красивішими. Серед земних людей вона маскується під виглядом професійного візажиста. Але всі, хто бачив наживо її неземну красу і випробував на собі її чари, так само підозрюють її в чаклунстві.

У ролі моделей у нас були білосніжка Юля і златовласка Сашко. У ті моменти, коли вони дуріють і кружляють у танці, чарівник їх фотографує. В результаті у нас завжди виходять казково гарні фото! Ми ніколи не дивуємось, коли ви називаєте їх красивими картинками та просите реальні фото товару. Але ж ми не винні в тому, що наш одяг створюють прекрасні ельфи, а команда, яка його представляє – найказковіша на світі:)

Білосніжка ЮляКазкова команда Роял-бутікЗлатовласка Саша

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: