Графік роботи на Великодні та травневі свята

Графік роботи на Великодні та травневі свята

Шановні клієнти!

Раді привітати Вас з настанням весни та приходом сонця, тепла і, як наслідок, гарного настрою! Попереду на нас чекає низка свят, і кожен відзначить їх по-своєму. Якщо ж у Вашому графіку намічається багато вихідних і ви плануєте витратити їх на шопінг, звертаємо Вашу увагу на графік роботи нашого магазину у Великодні та травневі свята:

28 квітня, неділя - магазини не працюють, замовлення із сайту обробляються наступного дня.

Понеділок, 29 квітня – магазин у м.Біла Церква та шоурум у м.Київ працюють у звичайному режимі. Відправлення замовлень здійснюється 30 квітня.

30 квітня – 10 травня – шоурум у м.Київ та магазин у м.Біла Церква працюють за звичайним графіком. Відправлення та доставка замовлень безпосередньо залежить від графіка роботи транспортної компанії Нова Пошта!

Також, зазначаємо, що вже розпочався сезон випускних та весіль. Закликаємо випускниць заздалегідь вибрати вбрання, оскільки всі ми продаємо суворо під запис міста і школи, щоб не було повторів. Швидше приходьте на примірку, щоб "та сама" сукня не купила Ваша однокласниця;) Не відкладайте покупку на останні дні, оскільки сукню потрібно встигнути ще підшити по довжині і, можливо, скоригувати за розміром. Замовлень багато, наші феї трудяться не покладаючи рук, але можливості не безмежні!

Чорна п'ятниця в магазині суконь Роял-бутік
 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: