Графік роботи під час виходу з карантину

Графік роботи в період виходу з карантину

Друзі, хочемо повідомити вас про зміни у графіку роботи наших магазинів.

Інтернет-магазин

Працює в колишньому режимі, менеджери знаходяться на віддаленій роботі та готові відповісти на всі ваші запитання з 9.00 до 20.00. Замовлення обробляються також у робочий час, єдина зміна торкнулася доставки замовлень. Тепер відправки у нас лише двічі на тиждень, а не щодня, як було раніше. Ми намагаємося мінімізувати візити наших співробітників до багатолюдних місць.

Шоурум у м.Київ

З 11 травня, в умовах адаптивного карантину, наш шоурум зможе розпочати прийом відвідувачів, але з певними обмеженнями. Тепер примірки у нас будуть лише за попереднім записом, щоб унеможливити скупчення людей у шоурумі. Ми дбаємо про здоров'я своїх співробітників та клієнтів, тому чекаємо на вас у гості тільки якщо ви себе добре почуваєте. Відвідування шоуруму можливе лише у масці, придбати їх можна буде на місці. Після кожного відвідувача приміщення ретельно провітрюватиметься і оброблятиметься. Вітаються безконтактні способи оплати покупок.

Магазин у ТЦ Гермес, м.Біла Церква

Якщо все піде за планом, роботу торгових центрів дозволять із 22 травня. І тільки тоді ми зможемо приймати відвідувачів у нашому магазині, дотримуючись загальних умов та правил роботи ТРЦ. Ми також пускатимемо в магазин тільки відвідувачів у масках і не більше 2-х осіб одночасно.

PS Тільки сьогодні зрозуміли, що не написали на сайті про роботу магазину під час карантину:) Але, сподіваємося, що ви поставитеся до цього з розумінням, оскільки карантин до всіх прийшов несподівано і ніхто не був до нього готовий. Весь цей час ми працювали для вас у режимі онлайн.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: