Чорна П'ятниця 2019 в Роял-бутік

Чорна П'ятниця 2019 в Роял-бутік

Ми почали відзначати це свято знижок ще задовго до того, як воно стало популярним в Україні. І щороку незмінно підтримуємо цю традицію. 2019 року також не став винятком і ми даруємо вам можливість придбати будь-який товар з нашого асортименту з гарною знижкою.

Чорна П'ятниця 2019 в Роял-бутік стартує в п'ятницю, 29 листопада, і триватиме всього два дні (чому "всього" ми розповімо нижче, для тих, кому це цікаво).

Чесні знижки до 50% будуть на абсолютно весь асортимент товару - вечірні, весільні та коктейльні сукні, боді, спідниці, верхній одяг і навіть аксесуари.

Оформити замовлення можна в режимі онлайн на нашому сайті або насолодитися шопінгом з приміркою в компанії досвідчених продавців-консультантів у нашому магазині в Білій Церкві та в шоурумі в м.Київ.

Чорна п'ятниця 2019 в інтернет-магазині суконь Роял-бутік

Отже, з важливою інформацією, для тих, хто не любить читати багато тексту, ми закінчили, а для клієнтів, яким цікава наша позиція, всі думки в слух ми наведемо нижче.

Як я вже згадала раніше, знижки в нашому магазині на Чорну П'ятницю 2019 року триватимуть лише два дні. Чому "всього" запитаєте ви? А я вам відповім. Свято Чорної П'ятниці родом зі Сполучених Штатів Америки, яке відзначається там ще з 19 століття і відкриває традиційний різдвяний сезон розпродажів. Трохи пізніше він став популярним у різних країнах світу і, природно, прийшов до України. Цей день - день найбільших та найчесніших знижок на рік. Це день найдовших черг, найвигідніших покупок та найбільших виторгів для всіх магазинів. Це свято знають і відзначають усі, від малого до великого. Це свято дуже довгоочікуване, тим і солодке! Це свято - як Новий Рік, відзначається лише один раз на рік.

Але що ж за картину ми бачимо в Україні? Всі магазини наввипередки намагаються “перекрутити” багатовікову традицію на свій лад, влаштовуючи Чорну П'ятницю серед літа, будь-якої п'ятниці року, і продовжуючи знижки хто на тиждень, а хто взагалі на місяць. Звичайно, при цьому всім вони пропонують людям нікому не потрібні окремі товари зі свого асортименту з фіктивними знижками, які давно припадають пилом на прилавках. Багато хто штучно завищує ціни напередодні свята, щоб розмір їх знижки здавався більшим, а купівля вигіднішою. Як результат - вся суть свята, вигода від такого шопінгу, вся насолода очікування Чорної П'ятниці просто втрачають свій сенс!

Коли ми влаштовували це свято знижок вперше, переважна кількість наших клієнтів не мала жодного уявлення про те, що це за Чорна П'ятниця така. Нам дзвонили здивовані дівчата та питали менеджерів про актуальність цін, не вірячи своєму щастю. І ми з радістю піднімали людям настрій, даруючи позитивні емоції, вигідні покупки та долучаючи до цього чудового свята знижок.<

Але як би сумно це не звучало, з кожним роком задоволених клієнтів ставало все менше, а недовіри більше. Люди ніби так і чекають, що їх обдурять. Ніхто вже не сприймає цей день як день вигідних покупок, ніхто не сприймає цей день як свято.

Але ми щосили намагатимемося відродити правильні традиції, всіляко їх підтримуючи і граючи "за правилами", втім, як і щороку.

Приємного шопінгу!

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: