Спідниці сонце знову в моді

Спідниці сонце знову в моді

Зміст статті:
  1. Популярні моделі
  2. Довжина
  3. З чим носити

Спідниці міді модні образи Чорна спідниця сонце

Як тільки спідниця-сонце тріумфально повернулася на подіуми, шанувальниці романтичної елегантності зітхнули з полегшенням: адже жіночний силует знайти важко. До того ж вона підходить практично всім: і високим, і низьким, і добре виглядає на власницях будь-якої фігури. У жінок з фігурою типу «груша» або «пісочний годинник» спідниця сонце клеш підкреслить тонку струнку талію, а тим, у кого обсяг талії та стегон практично ідентичний, додасть нижче талії потрібний обсяг. Навіть жінки з фігурою типу «яблуко» будуть ефектно виглядати в спідниці, що розширюється до низу — за умови правильно підібраного фасону.

Популярні моделі

Основа такої спідниці — коло з тканини — ідентична всім моделей, різні варіанти крою надають їй чимало різноманітність. Почати з того, що спідниця може бути викроєна як із цільного полотнища, так і являти собою комплекс із 4, 6 або більше клинів. Кількість шарів тканини також варіюється від одного до десятка, а на вибір матеріалу сучасна мода не накладає жодних обмежень - це і шифон, і шкіра, і денім. Триматися на талії спідниця може як за допомогою звичайного пояса, так і на резинці (останній варіант кращий для літніх моделей). <

Довжина

По довжині можна виділити такі моделі:

  • спідниця-сонце в підлогу;
  • середньої довжини;
  • міні.

Самий задерикуватий і сексуальний образ створюють короткі спідниці. Ця модель хороша для неформальної та переважно літньої обстановки, особливо якщо спідниця належить до романтичного чи спортивного стилю. Щодо спідниці середньої довжини, то вона б'є всі рекорди популярності цього сезону: вона по-справжньому універсальна. Зшита з однотонної тканини непомітного кольору, вона органічно впишеться в найсуворішу офісну обстановку, а її багатошаровий варіант із шифону в квіточку буде доречний і на вечірці за містом, і на побаченні. Але найефектніша — довга спідниця-сонце, що «витягує» практично будь-яку постать і надає царственої постави. Цю модель люблять голлівудські зірки, та й у вечірньому одязі вона знайшла широке поширення. <

З чим носити

Універсальність цього фасону проявляється в його поєднанні з іншими елементами одягу та створення різних образів. У поєднанні з тонкою бавовняною маєчкою і крислатим капелюшком літня спідниця-сонце будь-якої довжини перетворить свою володарку на безтурботну курортницю, а джинсова куртка або сорочка внесуть в образ нотку запалу. Однотонні довгі спідниці дуже стильно виглядають з білими блузами сорочкового типу, особливо якщо доповнити образ простою, але яскравою прикрасою на шиї. З тонким джемпером спідниця-сонце зі складками не просто створить діловий вигляд, а й дозволить — залежно від фасону джемпера — або обіграти стиль преппі, або зробити акцент на ретро епохи 1950-х. А пишна спідниця з сітки або гіпюру до коліна в поєднанні зі шкіряною курткою із заклепками і «блискавками» викличе однозначні асоціації зі стилем глем-рок або шаленими 1980-ті. Головне — не перестаратися ні з аксесуарами, ні з кольоровою гамою, адже цей елемент гардеробу сам по собі привертає достатньо уваги.

Підбір взуття залежить від довжини спідниці: якщо максі передбачає сандалі, балетки або інше взуття на плоскій підошві, то міні-спідниця вимагає високих підборів. Найбільш демократична спідниця-сонце до коліна: до неї підійдуть – залежно від стилю – і класичні «човники», і жіночі «оксфорди», і босоніжки, і навіть кросівки.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: