Мереживне боді - незамінна річ в жіночому гардеробі

Мереживне боді - незамінна річ в жіночому гардеробі

Кожне придбання має приносити задоволення - і зараз мова йде не про предмети побуту і повсякденні речі. У поспіху нашого життя, коли дні пролітають стрімко, а темп життя шалений, ми перестали бачити в одязі мистецтво, його красу і привабливість. Згадайте красиві фільми, що відображають ХIX століття, де пані ретельно обирали своє вбрання для світських заходів, балів або вечерь. Вони затягували корсети і одягали пишні спідниці, бо це було затребувано, вважалося показником статусу і заможності.

назва фото на укр мові

Не заперечую, що з часом світогляд людей змінюється, і разом з цим відбуваються зміни в моді та в стилі життя. Однак, час від часу ми ставимо собі запитання: "Чому ми проводимо більшу частину часу в одних і тих самих джинсах?". Ми віддаємо перевагу спортивному стилю, але забуваємо, що справжня краса знаходиться всередині нас. Саме через наш зовнішній вигляд і внутрішній світ ми повинні показувати цю красу оточуючим.

Одного разу я запитала себе: "А чому ми не шиємо прості боді? Адже мереживо на кожен день таке гарне й ошатне!". Одна чудова дівчина відповіла мені: "Я ношу мереживні боді щодня, роблячи собі свято!". І вона мала рацію. Адже можна мати гарний вигляд не тільки на святах і урочистостях, а й щодня, насолоджуючись своїм відображенням у дзеркалі.

Так, ось невеликий, але емоційний вступ про нарядні боді.

Які вони бувають?

Безліч варіантів може заплутати будь-яку з нас, якщо не розібратися в основних типах цього одягу. Давайте розберемося!

назва фото на укр мові

Боді з мережива

Що може бути більш жіночним, ніж мереживо? Багато людей обожнюють цей вишуканий матеріал, адже він здатний змінити на краще сірість і одноманітність образу. Особливо, якщо йдеться про якісне, розкішне мереживо з вишуканими візерунками. Різноманітні вставки, виконані у вигляді сіточок, орнаментів і ніжних рядків, створюють неповторні шедеври. Ми знаємо, як надати вашому образу загадковості та витонченості, використовуючи цей прекрасний матеріал.

Чорні боді

Ви можете подумати, що чорний - сумний і нудний колір. Але я спростую це, пояснюючи, що чорний - це класика. У будь-якій ситуації, з будь-яким поєднанням кольорів, стилем і типом одягу, чорне боді матиме чудовий вигляд. Приталене боді в поєднанні зі спідницею-олівцем запалить серце вашого чоловіка. По-перше, це солідно і стильно, а по-друге, ніщо не передасть красу і особливий шарм цього виробу краще.

Блузка-боді

Цей варіант скоріше для тих дівчат, які люблять стриманий і офіційний стиль, але не можуть пройти повз мереживне боді. Тому, поєднуючи блузку-боді зі штанами із завищеною талією, ми отримуємо неймовірно стильний образ, упевненість у собі та ще одну річ у своєму гардеробі.

Мереживне боді - це реальність, а не вигадка чи казка. Воно є невід'ємною частиною гардеробу, без якого неможливо відчути себе сексуальною та впевненою в собі. Виготовлене з приємної трикотажної тканини, воно ніжно облягає фігуру, а зручні застібки не викликають дискомфорту. У такому вбранні ви зможете забути про те, що на вас є боді, воно стане частиною вас. Щойно ви одягнете його, зрозумієте, що це справжнє кохання, яке протримається все життя.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: