Спідниці міді знову в моді: як їх носити

Спідниці міді знову в моді: як їх носити?

Зміст статті:
  1. Класичні моделі – основа офісного іміджу
  2. Пишні спідниці міді 2016 – втілення жіночного шарму
  3. Спідниця року – відображення витонченого стилю

Спідниці міді модні образи Спідниці міді модні образи

Елегантні спідниці міді є стильним елементом базового жіночого гардеробу, залишаючись актуальним трендом сезону. Вони вдало підкреслюють витонченість фігури, надають впевненості ході, акцентують чарівний стиль. В онлайн-каталогах представлені актуальні моделі варіативних фасонів на найвибагливіший смак. Вони дозволять сформувати офіційний офісний, практичний повсякденний або ефектний вечірній образ.

Дизайнери, розробляючи нові фасони, пропонують імпровізувати в поєднаннях тканин, фактур, кольорів, комбінуючи щільний низ із тонкими повітряними блузками або вироби жіночного крою з піджаком чоловічого стилю. Для створення привабливих образів для вибору представлені різноманітні силуети моделей міді.

Серед них:

  • олівець;
  • рік;
  • пишні;
  • сонце міді.

Спідниця міді з чим носити Спідниця міді з чим носити

Класичні моделі – основа офісного іміджу

У широкому асортименті – моделі, що допомагають побудувати гармонійний образ бізнес-вумен. Лаконічна геометрія крою, нейтральна палітра кольорів, стриманість декору – вироби ненав'язливо наголошують на стилі, доречному в офісній атмосфері.

Класичні спідниці міді прямого крою стають основою капсульного гардеробу. Вони вдало поєднуються з блузками, сорочками, топами, приталені піджаками, дозволяючи виглядати елегантно, впевнено, невимушено. До комплекту лаконічних тонів (сірого, бежевого) достатньо підібрати кілька яскравих аксесуарів. Барвиста шийна хустка, блуза насичених тонів або витончений ланцюжок з кулоном додадуть вигляду виразних штрихів. Залежно від особливостей фігури представниця прекрасної статі вибирають довжину - ледве прикриває коліна або доходить до середини гомілки. <

Пишні спідниці міді 2016 – втілення жіночного шарму

У тренді сезону – повітряні зібрані моделі, що акцентують граціозність силуету. Актуальними для літніх днів є вироби з натуральної бавовни, тонкого шовку чи прохолодної віскози. Моделі з широкими складками бажано комбінувати з топами, що облягають. Фаворити в колекціях дизайнерів – спідниці міді 2016 із завищеною талією. Вони зорово подовжують ноги, гармонійно коригуючи пропорції фігури. Оригінально виглядають моделі з асиметричним подолом: вони допоможуть приховати незначні недосконалості, підкреслюючи переваги.

Пишні міді, виконані з благородних тканин - мерехтливої тафти, щільного котону або м'якої сіточки - прикрасять вечірній образ. Головне, правильно підібрати довжину, висоту каблука, аксесуари.

Спідниця міді цибуля 2016 Спідниця міді цибуля 2016

Спідниця на рік – відображення витонченого стилю

Оригінальний силует виробу став модним у 60-ті роки минулого століття. Вперше він з'явився в нарядах голлівудських знаменитостей, він доповнював спокусливий образ Бріджіт Бардо. Спідниця-роке представлена виграшним дуетом моделей - олівець та розкльошений. У верхній частині вона облягає фігуру, знизу – розширюється за рахунок втачних клинів. Їхнє число варіює – від 4-х до 12-ти. Клини виконуються з різних матеріалів - ідентичного з основною тканиною або контрастного з ним за кольором, фактурою, щільністю. <

В основі спідниць годі - атлас, м'яка віскоза, жаккард або поліестер. Красиві модні спідниці міді силует на рік варіативні за довжиною. Моделі трохи нижче за коліно доповнять повсякденний образ, доречний на роботі або на прогулянці містом. Вироби в підлогу стануть основою урочистого образу, дозволяючи сяяти на святковому вечорі.

Вражаючий асортимент спідниць міді дозволить підібрати стильну модель, що дозволяє створити ефектний образ. Стильний. Модний. Що підкреслює індивідуальність.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: