Сукні для подружок нареченої

Сукні для подружок нареченої

Останні кілька років у нас у країні все більше набирає обертів гарна весільна традиція – весілля у конкретному стилі або кольоровій гамі. Такі весілля виглядають дуже стильно, приносять гостям безліч незабутніх вражень і відкладаються в пам'яті надовго. Особливе місце у цій ніші займають вбрання подружок нареченої. Це, напевно, один із найцікавіших розділів планування майбутньої урочистості! Адже тут є багато місця для польоту фантазії, є де розвернутися!

Плаття у різних кольорахОдінакові сукні

Залежно від переваг нареченої та її подружок сукні можуть бути абсолютно однаковими, а можуть якось відрізнятися – фасоном чи кольором. Якщо у дівчат схожі фігури та кольоротип – це можуть бути однакові сукні в одному кольорі. Якщо ж відмінність у кольоротипі – можна варіювати кольори – комусь більше йдуть холодні відтінки – блакитний, зелений, бірюзовий, а хтось надає перевагу теплим – червоний, рожевий, бордовий. Іноді, сукні виглядають однаково, але відмінності в них все ж таки є, і сформовані вони особливостями фігури або індивідуальними уподобаннями. Приклад ми бачимо на фото – у однієї дівчини на сукні є бретелі, завдяки яким воно добре тримається на грудях, а в іншої – функціональна блискавка ззаду. Завдяки блискавці на сукні з'явився розріз. У кожної свій особливий бантик, хоча при побіжному погляді така відмінність навіть не впадає в око! Висновок очевидний – модернізація пройшла успішно!

Буває так, що при виборі фасону сукні часто виникають проблеми – залежно від особливостей фігури на комусь плаття сидить добре, а на комусь не дуже. Але вихід є завжди – можна підібрати різні фасони суконь, але з однієї тканини і в одному кольорі.

Багато хто практикує весілля в конкретному стилі, у такому випадку вбрання для подружок нареченої можуть абсолютно кардинально відрізнятися один від одного, але загалом відповідати обраному стилю. Ось наприклад на фото у дівчат сукні абсолютно різні, що ідеально підходять кожній з них, що підкреслюють їхню індивідуальність. Але, вони виконані в одному стилі і в одній кольоровій гамі, і в цілому виглядають дуже ефектно!

Плаття одному стилі

Який варіант ви не вибрали б для себе - у будь-якому випадку це буде виглядати приголомшливо! Адже це одна з головних подій у житті кожної дівчини, і завжди хочеться, щоб від нього залишилися найприємніші спогади. Наш магазин завжди йде назустріч нареченим та їхнім подружкам, роблячи все можливе, щоб Ви залишилися задоволені результатом. У нас ви можете придбати сукні для подружок нареченої саме у таких комбінаціях, які Вам підходять. Ми співпрацюємо безпосередньо з виробниками, тому проблем із вибором кольорів та розмірів у Вас не виникне! Також при замовленні від 3 одиниць Вас приємно порадують наші спеціальні знижки! Якщо у Вас виникнуть будь-які питання – телефонуйте, ми з радістю на них відповімо!

 
Коментарів до статті: 3 (шт.)
Алеся 30.08.2013 в 20:30
Сейчас как раз готовлюсь к свадьбе:) Тоже решили с мужем сделать в одном цвете - подружки невесты будут в красных платьях, а жениха в красных пиджаках и жилетках, у парней будут красные галстуки и бабочки, у девченок шляпки и перчатки:) Думаем смотреться будет эффектно!!!))
Katya 26.08.2013 в 18:11
Всегда мечтала о подобной свадьбе, с похожими платьями подружек. Надеюсь в будущем так оно и будет) пугали только нереальные цены в ателье, хорошо,что сейчас появляются интернет-магазины, готовые решить эту проблему) теперь мне не кажется это таким нереальным)
Светлана 25.08.2013 в 19:16
Я вот тоже очень долго думала над тем, стоит ли моим дружкам быть в одинаковых платьях, и все таки решилась. И знаете, не пожалела ни на минуту!!! Получилось очень ярко и эффектно, фотки очень классные!!! Все были просто в восторге!!!
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: