Модні довгі спідниці на літо 2016

Модні довгі спідниці на літо 2016

Зміст статті:
  1. Фасони довгих спідниць 2016
  2. Тканини, принти, оздоблення

У жіночому гардеробі максі спідниці займають особливе місце завдяки поєднанню жіночності та практичності. Такі моделі не обмежують рухів, доречні в різних ситуаціях, хороші для прохолодних літніх днів, йдуть практично всім. Але найбільша перевага, якою можуть похвалитися довгі спідниці на підлогу — це здатність перетворювати будь-яку жінку на витончену леді чи романтичну принцесу. У 2016 р. довга спідниця на літо з забаганки перетворилася на необхідність: це вбрання сьогодні на вістря моди. Достатньо підібрати вдалий фасон — а довгі спідниці 2016 року відрізняються їх великою різноманітністю — і ви будете чарівні.

Фасони довгих спідниць/h2>

Серед найбільш популярних цього літа моделей:

Розкльошені спідниці

Різної довжини - від середини гомілки до щиколоток. Вони дуже ефектно виглядають у русі, особливо якщо пошиті з тонких тканин, і чудово приховують будь-які недоліки фігури.

Плісовані

У моду тріумфально повернулося дрібне плісування: плісовані максі представлені в різних принтах і забарвленнях. Плісована довга спідниця на гумці чудово поєднується з будь-яким верхом від шовкового блузона до шкіряної куртки, і візуально подовжує будь-яку фігуру.

З високим запахом

Цей фасон передбачає оголення ніг при русі до середини стегон, що дозволяє створити надзвичайно жіночний образ, але йде високий запах лише власницям струнких фігур.

Пишні

Пишність досягається шляхом багатошаровості та широкого використання оборок. Один з найзухваліших і спокусливих варіантів - поєднання нижньої непрозорої міні-спідниці з кількома прозорими верхніми спідницями-максі. У плані крою довга спідниця «напівсонце» передбачає різні варіанти: завищену талію, кокетку, звичайний пояс. <

Прямі

Їх довжина - до середини литок, а легкість рухів забезпечують високі розрізи спереду/з боків, або наявність застібки спереду. Залежно від тканини та забарвлення прямі спідниці можуть бути чудовим варіантом як для вечірки, так і для офісу.

Асиметричні

Спідниці з подовженим заднім полотнищем та більш коротким переднім стали сенсацією літа 2016 р. Асиметричний крій поєднується як з прямим, так і з А-силуетом. Якщо сильно розкльошена спідниця довша позаду, то така модель розглядається як частина ошатного вечірнього образу.

Тканини, принти, оздоблення

Спідниці довгі літні демонструють велику різноманітність тканин: тут і шовк, і гіпюр, і плащівка, і віскоза. Одне з перших місць за популярністю займає шифон, що дозволяє розкрити всі переваги спідниць типу «сонце» та «напівсонце». Зшита з однотонної або строкатої легкої тканини, шифонова спідниця майорить на вітрі і створює романтичний образ. Популярний і денім: джинсова спідниця представлена моделями прямого крою з високими розрізами.

Тонкий трикотаж модельєри визнали не менш відповідним матеріалом для спідниць у підлогу. Йдеться про бавовняний трикотаж з соковитими принтами: така довга трикотажна спідниця чудово поєднується з джинсовим верхом.

Серед принтів виділяються квіткові орнаменти, що не здають позиції, і яскраві абстракції. А ось у однотонних спідниць спостерігається цікава диференціація: якщо плісовані та прямі спідниці здебільшого ніжних пастельних тонів — від світло-лимонного до прохолодного світло-м'ятного, то пишні – чорні або яскравих кольорів.

До популярних варіантів декору відносяться вишивка і бахрома, що перетворюють модні довгі спідниці на елемент образу, що запам'ятовується.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: