Плаття розміру +size від Royal Boutique у проекті Модель XL

Плаття розміру +size від Royal Boutique у проекті Модель XL

Жіноча краса – дуже суб'єктивне поняття. У всі часи були свої канони краси, які ми можемо спостерігати у витворах мистецтва різних епох. Зараз ми живемо у світі, де довкола величезна кількість інформації, яку ми можемо аналізувати. І саме завдяки цьому на сьогоднішній день немає певних канонів краси та стереотипів, а кожна людина має вибір. Вибір бути таким, яким він подобається.

Нещодавно у світі стали популярні моделі plus-size. І на підтримку нового віяння в Україні вже другий сезон поспіль знімається шоу “Модель XL”. Цього року, у другому сезоні, наші сукні брали участь у зйомках цієї програми. Темою випуску було весільне дефіле, в якому частина учасниць приміряла на себе сукні від Royal Boutique. Що ж, завжди приємно бачити результати своєї праці як у житті, так і на екрані. Запрошуємо Вас до перегляду!

Сукні з передачі “Модель XL” ви можете придбати на нашому сайті та в офлайн магазинах. Розміри даних моделей є у наявності від 42 до 50 європейського розміру (48-56 українців). Розмірну сітку та допустимі відхилення від стандартних параметрів можна переглянути на сторінці кожного товару. Ми щасливі стати частиною Вашого свята!

Пам'ятайте, що правильне плаття здатне майстерно приховати всі недоліки і підкреслити переваги фігури. Любіть себе завжди і в будь-якій формі, але не забувайте працювати над собою, адже краса – це не подарунок природи, а важка щоденна праця. Працюйте над собою, і знайте, що дівчина, яка впевнена у своїй красі, рано чи пізно зможе переконати в цьому весь світ!

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: