Вечірні сукні зі шлейфом

Вечірні сукні зі шлейфом

Сукня – одне з найелегантніших елементів одягу жінки. спадні хвилі тканини, що вкривають фігуру, одночасно приховують і підкреслюють її переваги. Цей атрибут жіночого гардеробу створював образ таємничості, яка розбурхувала уяву чоловіків і викликала неприховану заздрість з боку суперниць.

Серед величезної різноманітності моделей та фасонів вечірні моделі зі шлейфом займають особливе місце. Саме вони завжди були і залишаються найвишуканішими жіночими вбраннями. Історія цього вбрання бере свій початок ще з XV ст. Тоді воно могло багато розповісти оточуючим про його володарку. Вважалося, що чим довшим цей шлейф, тим вищий достаток сім'ї жінки. Нині ж ця деталь сукні не втратила своєї значущості – вона робить ходу жінки більш величною, надаючи образу нотки аристократизму.

Коротка сукня зі шлейфом

Вже кілька сезонів поспіль моделі з асиметричною спідницею, укороченою спереду, завойовує серця мільйонів жінок. Такий фасон ідеальний для власниць довгих струнких ніжок і вузьких кісточок, адже саме на цю частину тіла припадає весь акцент наряду.

Для урочистої весільної церемонії коротке вбрання із подовженою спідницею – це ідеальний варіант. У ньому наречена виглядатиме по-королівськи витончено, в той же час укорочений перед не сковуватиме руху і викликатиме дискомфорт. Особливою популярністю користуються фасони зі знімним шлейфом, оскільки такий варіант поєднує одночасно дві моделі. Після урочистої частини наречена може відстебнути його і вже в не менш елегантній короткій сукні відзначати радісну подію, танцюючи в оточенні рідних та близьких.

Для вечірок і званих вечерь короткі варіанти, прикрашені шлейфом, також чудово підійдуть. У такому ексклюзивному вбранні жінка дме залишатися об'єктом уваги, оскільки вбрання говоритиме про її володарку голосніше за будь-які слова. Для особливих випадків можна вибирати різні фасони і довжину шлейфу - він може бути укороченим або, навпаки, подовженим, багатошаровим і пишним, мати драпірування, рюші або волани.

Довгі сукні зі шлейфом

Плаття в підлогу зі шлейфом

Розкішні довгі фасони зі шлейфом є найелегантнішими моделями. У них з'являються на червоній доріжці знаменитості шоу-бізнесу та кіноіндустрії, їх обирають для найурочистіших випадків, вони зачаровують своєю винятковою жіночністю чоловічі погляди. Такі моделі можуть виконуватися з найрізноманітніших і прикрашатися різноманітним декором з дорогоцінного каміння, мережива або ручної вишивки. Особливо ефектно виглядають сукні в підлогу зі складним кроєм - глибоким декольте, оригінально виконаною та декорованою спинкою, асиметричними рукавами.

Вибираючи сукню зі шлейфом у підлогу, потрібно насамперед орієнтуватися на особливості фігури та характер заходу. Воно буде доречним на урочистому прийомі, але не на звичайній вечірці, де в реаліях сьогоднішнього дня ви підмітатимете підлогу шикарним вбранням. Завдяки різноманіттю фасонів та варіаціям декору, кожна окремо взята сукня зі шлейфом на випускний може створювати акцент на різних частинах тіла – спині, декольті, плечах чи стегнах.

Сукня рибка зі шлейфом

Плаття рікі зі шлейфом

Справжні модниці вибирають цей силует як вечірнє та випускне вбрання, також він вважається абсолютним фаворитом для наречених. Особливість сукні рибки полягає в його фасоні – відкритий ліф з приталеним силуетом, який розширюється донизу. Подовжений поділ спідниці є додатковою прикрасою. Така модель вишукано підкреслює плавні лінії жіночої фігури, виділяючи кожен вигин та оголюючи кожну деталь. У такому вбранні образ виглядає більш жіночним, витонченим та ніжним. Він підходить для дівчат із тендітною або середньою статурою, чия фігура нагадує форму іспанської гітари.

Сукні годі зі шлейфом

Ця дивовижна модель поєднує в собі приталений силует, що плавно розширюється починаючи з рівня колін і переходить у подовжену спідницю. Помилково багато модниць вважають, що ця сукня може бути виконана лише в єдиному фасоні, але це не так. Чудові сукні року зі шлейфом можуть бути як у вкороченому варіанті, так і з довжиною в підлогу. Такі вбрання додадуть образу величності і водночас легкості, тому їх можна вибирати як для світських раутів та урочистостей, так і для веселих вечірок.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: