Шопінг в інтернеті – «ЗА» та «ПРОТИ»

Шопінг в інтернеті – «ЗА» та «ПРОТИ»

Шопінг в інтернеті – «ЗА» та «ПРОТИ»

На сьогоднішній день таке явище як інтернет-магазин зовсім не рідкість. Кожен з нас вже не раз купував ті чи інші товари в інтернеті, чи то одяг, побутова техніка чи косметика. Багато людей вже давно відмовилися від стомлюючої біганини по магазинах і купують лише в інтернет-магазинах. Чому так відбувається, спитаєте Ви? Адже набагато надійніше зайти в будь-який торговий центр Вашого міста, де можна побачити все на власні очі, помацати, перевірити, поміряти. Але ні, інтернет-магазини все ж таки ведуть боротьбу за першість на ринку і роблять це дуже навіть успішно. Це пояснюється кількома причинами.

По-перше – колосальна економія сил і часу. Навіщо втомлювати себе походами магазинами, щоб вибрати, наприклад новий ноутбук? Набагато простіше підібрати в інтернеті кілька моделей, порівняти характеристики, ціни, почитати відгуки та зробити правильний вибір. У фізичному магазині у Вас такої можливості не буде – всі Ваші знання обмежуватимуться коментарями продавця, якому головне продати! І, купивши його у звичайному магазині, Ви дивуватиметеся – ну чому ж він так гріється? А почитай би Ви відгуки покупців про товар в інтернет-магазині, напевно, знали б про цю проблему ще до покупки.

Ну, із технікою все зрозуміло. Окремо хотілося б поговорити про ту групу товарів, до купівлі якої багато людей ставляться скептично - це одяг. Тут знову-таки перший плюс – це економія часу і сил. Навіщо витрачати свій дорогоцінний час, щоб знайти відповідну коктейльну сукню, якщо можна зробити це не виходячи з дому, а заощаджений час витратити на себе кохану? Ви можете купити сукню в інтернеті, і дозволити собі зайву годину походити по будинку з рушником на голові, маскою на обличчі, нафарбованими нігтями та чашкою ароматної кави в руках! І виглядати потім у цій же сукні надзвичайно! А не вбити весь цей час на пошук сукні та прийти без манікюру та зачіски.

Друга причина – різноманітність вибору. Не завжди у звичайних магазинах можна знайти те, що пасувало Вам за всіма параметрами на 100%, а в інтернет-магазинах така можливість є! Ви завжди можете вбити запит запит конкретної сукні – модель, колір, довжина, матеріал і навіть ціна. І при цьому Ви вибиратимете вже з того, що Вам підходить, відсіявши тисячі непотрібних речей. У звичайному магазині такої можливості немає, і Ви змушені дивитися сотні непотрібних Вам виробів і витрачати свій час і нерви.

Ще одна причина зробити свій вибір на користь інтернет-магазину – доступні ціни. Адже ми не витрачаємо величезних грошей на оренду, які фізичні магазини вкладають у кінцеву вартість Вашої сукні. Максимум для нас – це невеликий шоу-рум, в офісному центрі із прийнятною орендою, а не в дорогому молі. І в цьому теж є щось особливе, своя атмосфера.

Ви також можете не турбуватися про покупку, тому що ми надаємо реальні, докладні фото всіх виробів, детально їх описуємо, вказуємо склад та даємо рекомендації щодо догляду. Ми відповімо на всі Ваші питання, вимірюємо виріб вздовж і впоперек, щоб Ви не помилилися з розміром! Нема чого боятися, ми відповідально ставимося до продажу свого товару. В інтернет-магазинах діють ті самі правила та закони, що й у звичайних – якщо Вам не підійшов товар – Ви легко можете його повернути – згідно із законом протягом 14 днів.

Купувати в інтернет-магазинах – це зручно та вигідно!

P.S. У цій статті йшлося про магазини, робота яких організована на високому професійному рівні. Власники яких вклали душу у їхнє створення. Які вдень та вночі працюють над їхньою репутацією, для яких головна похвала – це гарні відгуки клієнтів. Величезне прохання до людей, які мають негативний досвід покупок у «псевдо-інтернет-магазинах», не судити всіх під одну лінійку! Спасибі, що відвідали наш сайт і приділили час прочитанню цієї статті. Сподіваємося, Ви зробите правильні висновки.

 
Коментарів до статті: 4 (шт.)
Катя 22.08.2013 в 10:47
интернет-магазины это просто спасение! когда с утра до вечера ты на работе и так не хочется тратить единственные выходные на изнуряющие походы по магазинам) а так и в рабочее время можно порадовать себя обновочкой)
Даша 21.08.2013 в 13:48
Я заказывала только технику через интернет, что касается одежды для меня это достаточно сложно, так как я люблю видеть изначально как одежда сидит на мне, из какого материала она сделана и комфортно ли мне в ней...... но что касается моих друзей, могу сказать они довольно часто прибегают к таким услугам и вполне довольны, поэтому, возможно я таки решусь и испытаю на себе всю прелесть покупок одежды через интернет)))))
Катя 21.08.2013 в 12:11
Полностью согласна. только, к сожалению, некоторым и наличие воображения не помогает)
Julia 21.08.2013 в 12:00
Звісно, купувати одяг в інтернеті і цікавіше, і простіше. Єдиний мінус - необхідно мати розвинену уяву, щоб зрозуміти, личитиме тобі та чи інша річ. :)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: