Як вибрати плаття на корпоратив

Як вибрати плаття на корпоратив

— Любий, ти не бачив моє вечірнє плаття, яке я купила на корпоратив?
- Ні, ти в ньому нікуди не підеш!
- Ще як піду. Швидко розтискай кулак!

Сподіваємося, що для вас це просто анекдот, а не знайома ситуація із життя. А якщо серйозно, кожен жарти має свою основу. І, швидше за все, вище діалог був придуманий тому, що багато дівчат не вміють правильно вибирати вечірні сукні на корпоратив і показують себе не з кращого боку. Ну або серед чоловіків є ревниві екземпляри зі схильністю до перебільшення. Тому давайте разом розберемося, що ж все-таки одягнути, щоб виглядати красиво і, як то кажуть, «до місця».

Вибір вечірньої сукні для корпоративу

Чорна вечірня сукня

При виборі чорного кольору слід враховувати особливості фігури. Оптимальним варіантом буде маленький чорний виріб, наприклад, як Одрі. Воно універсально, тому доречно виглядає як на корпоративі, а й у повсякденному житті. Вагомий плюс - під нього підійде майже будь-яке взуття, чи то човники чи туфлі на високих підборах. Якщо ви володієте пишними формами, вам підійде фасон футляр - воно підкреслить всі ваші принади, зробивши вас об'єктом чоловічих поглядів.

До речі, якщо ви вирішили одягнути чорне на вечірку, то додатковою перевагою стане те, що на цьому кольорі практично не видно плям. Навіть якщо ви ненароком проллєте на себе келих шампанського чи вина — на вашому вбранні це ніяк не позначиться.

Біла вечірня сукня

Білі вироби підходять для літніх корпоративів, коли вони підкреслюють засмагу. Багато хто вважає, що білий колір показує всі недоліки фігури, але це повна нісенітниця. Якщо ви правильно підберете вбрання, враховуючи навіть найдрібніші деталі, він виглядатиме добре незалежно від кольору.

У такому наїді не жарко, що можна приписати до плюсів. Однак будьте обережні - навіть маленька пляма виділятиметься на білому кольорі. А плями на шикарному вечірньому туалеті не мають у своєму розпорядженні е собі, чи знаєте.

Червона вечірня сукня

Гарні вечірні сукні на корпоратив червоного кольору здатні звести з розуму всіх присутніх чоловіків. Будь це виріб в обтяжку, вбрання в стилі білизни або елегантний грецький варіант, ви точно не залишитеся без уваги. Головне - заздалегідь обзавестися під нього взуттям та іншими аксесуарами. З червоним кольором чудово поєднується взуття золотого кольору або червоні (можна бежеві) човники. Якщо ви одягнете сережки з червоним камінням - тоді ваш образ буде чарівний. Головне, не переборщити з аксесуарами, червоний і так виглядає урочисто.

Синя вечірня сукня

При виборі синього кольору слід звертати увагу на фасон, відтінок та довжину сукні. Яскраво-синій колір подобається далеко не всім, надто темний — теж. Тому зупинимося на «золотій (точніше, синій) середині» та виберемо щось середнє. Про аксесуари забувати не варто, адже сам собою такий виріб не додасть вашому образу завершеності. Що стосується взуття, то тут також підійдуть човники або високий каблук у чорних, срібних або синіх тонах.

Мереживна вечірня сукня

Ошатна вечірня сукня з мереживами буде виглядати на тих, хто має гарну і струнку фігуру. Справа в тому, що мережива можуть візуально додати пару зайвих кілограм. Якщо вам подобається ваше тіло, і ви задоволені ним — сміливо надягайте виріб.

З мереживними сукнями варто взувати витончене, легке взуття на невисоких підборах. При виборі кольору, придивляйтеся до модних відтінків та кольорів, які вам подобаються та підходять.

Коли наступного разу у вас буде корпоратив, обов'язково скористайтесь рекомендаціями зі статті, тоді ви виглядатимете неперевершено!

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: