Чорна П'ятниця 2017 в Роял бутік

Чорна П'ятниця 2017 в Роял бутік

Ось уже багато років наша крамниця радує знижками цього дня всіх шопоголіків України. І цей рік не став винятком – 24 листопада у нас стартує щорічний великий розпродаж Чорна П'ятниця 2017.

Триватиме вона, як завжди, чотири дні - з п'ятниці, 24 листопада, до кібер понеділка, 27 листопада, включно. Подовжуємо ми дію цього грандіозного розпродажу на 4 дні для того, щоб у всіх клієнтів була можливість придбати бажаний товар зі знижкою. Адже багато хто просто пропускає цей день через щоденну рутину, роботу тощо. А на вихідних можуть повністю насолодитися покупками!

Фото до чорної п'ятниці в інтернет-магазині жіночого одягу Роял-бутік

Що ж це за свято Чорна П'ятниця?

Чорна п'ятниця – це день найбільших знижок року, який вважається датою початку різдвяних розпродажів у всьому світі. Родом Чорна п'ятниця з Америки, адже саме там вигадали це свято для покупців та маркетинговий хід для магазинів. Саме цього дня торгова виручка сягає максимуму, саме цього дня у магазинах утворюються найбільші черги. Ніхто не втрачає шансу придбати товар з величезною знижкою.

Чорна п'ятниця 2017 року в Україні за датою збігається з усім світом, і випадає на 24 листопада, після Дня Подяки в США. І вже від конкретного магазину залежить, чи триватиме вона один день або цілих три.

Чорна п'ятниця 2017 в Україні

Багато магазинів в Україні роблять знижки у Чорну п'ятницю, які сягають 70%. І щороку серед магазинів учасників Чорної П'ятниці з'являються нові назви. Як і серед покупців, які чекають і готуються заздалегідь до вигідних покупок з великими знижками.

Крім інтернет-магазинів розпродажу на Чорну п'ятницю влаштовують і великі торгові центри країни. Але якщо ви хоч раз побували серед цього дійства цього дня, то, напевно, знаєте, наскільки стомно стояти в чергах на примірку, а що ще гірше в чергах на касу, щоб розрахуватися за обраний товар. Ну а якщо Ви все ж таки зважилися відвідати великі торгові центри, то будьте готові витратити як мінімум кілька годин у чергах.

Чорна п'ятниця 2017 в інтернет магазинах України

Ми віддаємо перевагу інтернет-шопінгу саме з вищеописаних причин. Тут ви можете вдома, у спокійній обстановці, не поспішаючи вибрати потрібний товар, підібрати правильний розмір та оформити замовлення в один клік. Ви ніколи не здійсните необдуману покупку, в страху пропустити можливість купити товар зі знижкою. Заощадите багато своїх сил, часу і найголовніше - грошей.

В інтернеті є навіть спеціалізовані сайти, які пропонують переглянути список магазинів на Чорну п'ятницю або навіть офіційні сайти Чорної п'ятниці (так вони себе називають). Вони за окрему плату розміщують інформацію про магазини, в яких відбуватимуться знижки, акції та розпродаж по всій Україні. Але будьте готові до того, що товари зі знижками вже включатимуть ціну, яку власники сатів заплатили за рекламу.
З одного боку, це зручно, коли інформація про найбільші розпродажі зібрана в одному місці. Або коли Вам на пошту приходить імейл розсилка про майбутні знижки на Чорну п'ятницю. Але з іншого боку - ціна, яку Ви заплатите за таку зручність, може бути непомірно велика.
Наша команда відноситься до того типу людей, які не люблять отримувати листи зі спамом у день розпродажу. Ми хочемо отримувати лише вигідні пропозиції від магазинів, у яких ми впевнені та в яких уже щось купували. Тому і самі чинимо за таким принципом - не переплачуючи гроші за марну рекламу ми робимо розсилку для вузькоспрямованої аудиторії.

Ми ж своїх клієнтів інформуємо про знижки заздалегідь за тиждень до початку свята Чорна П'ятниця. Ви маєте чудову можливість підготуватися заздалегідь до цього дня, вибравши відповідні товари. Розпродаж 24 листопада в Україні - привід побалувати себе гарною сукнею.

Бажаємо Вам удачі та приємних покупок!

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: