Black Friday 2014 в Роял-бутік

Black Friday 2014 в Роял-бутік

Чорна п'ятниця 2014 - знижки на жіночий одяг

Black Friday

Чорна п'ятниця – це справжнє свято, яке ще з 19 століття відкриває різдвяний сезон розпродажів. Чому свято, спитайте ви? Ми з радістю відповімо – тому що це шанс потішити себе дуже вигідними покупками, а, як відомо, гарні знижки завжди піднімають настрій!

Хоча батьківщиною Чорної П'ятниці є Сполучені Штати Америки, це свято чудово прижилося у багатьох країнах Європи.  У багатьох великих торгових центрах світу люди займають черги ще з півночі, щоб встигнути придбати найкращі товари за грандіозними знижками! Це справді дивовижне видовище, коли юрби покупців буквально влітають у магазини, і прилавки з товарами пустіють просто на очах. Саме в цей день на касах магазинів найдовші черги!

Минулого року наш інтернет-магазин одягу вперше взяв участь у святкуванні цієї чудової події. Це на стільки неймовірний заряд позитивом від покупців, від вдячних дзвінків клієнтів, що цього року ми вирішили не тільки повторити це свято, але й продовжити його на цілий вікенд включно до Кібер понеділка!

Cyber monday (Кібер понеділок) 2014 - знижки на жіночий одяг

Cyber Monday

Кібер понеділок – це перший робочий день після святкування дня подяки та другий за розміром день найбільших знижок після Чорної п'ятниці! Єдина його відмінність від Чорної п'ятниці, що він існує тільки в режимі онлайн-шопінгу.

Ми об'єднали для Вас ці два грандіозні свята та оголошуємо 4 дні найнеймовірніших знижок у 2014 році!!! Не пропустіть свій шанс придбати шикарні вбрання за дуже вигідними цінами! <

Відзначай Black Friday 2014 в Україні разом з інтернет-магазином "Роял-бутік"!

Black friday and Cyber monday Sales in Royal Boutique

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: