Стильні довгі сукні на літо

Стильні довгі сукні на літо

Зміст статті:
  1. Довгі літні сукні 2016
  2. Різноманітні образи з сукнями максі

Довга сукня з шифону в стилі бохо Довга сукня з шифону в стилі бохо

Наряди максі - це найромантичніший і жіночніший фасон. При правильному виборі вони подовжують силует, роблять його витонченішим, а також згладжують недоліки фігури. У 2016 році довгі сукні в підлогу як і раніше, актуальні. З їх допомогою ви створите як вечірні, так і повсякденні образи.

Довгі літні сукні 2016

Влітку хочеться комфорту та легкості. Вузькі джинси, спідниці та футляри, що облягають, стискають рухи, відкладаються до осені. На заміну приходять повітряні сарафани, що струмують, з воланами, декоративними пензликами і рюшами. А разом з ними – сукні максі з перфорованої бавовни зі спущеною лінією плечей та тонким пояском на талії. Саме ці тенденції були помічені у іменитих дизайнерів.

Отже, які ж довгі сукні 2016 будуть актуальні цього літа?

Трикотажні

Плаття-майка або футболка з трикотажу може мати приталений або вільний силует. Такі моделі ідеально підходять для створення casual образів у дуеті з кедами, кросівками чи сліпонами. Прохолодного дня поверх плаття можна накинути джинсову куртку.

Літня сукня в підлогу Літня сукня в підлогу

Довгі сукні з шифону.

Шифон - король літнього одягу. Цього літа звертайте увагу на сарафани в стилі білизни на тонких бретелях. Зверніть увагу, що така модель не підійде дівчатам з повними руками. Також актуальні літні сукні із шифону з широким рюшем та гумкою у верхній частині. Вони носяться у поєднанні з сандалями на плоскій підошві.

Асиметричні.

Трикотажне плаття, спереду коротке і довге ззаду, носиться із взуттям без підборів. Моделі із шовку, віскози чи шифону можна носити з відкритими босоніжками на підборах. Зверніть увагу на вечірні варіанти зі шлейфом ззаду і з відкритими щиколотками спереду.

Сарафани з відкритою спиною.

Ступінь відкритості спини залежить від вашої статури. Стрункі дівчата можуть дозволити собі довгу сукню з відкритою спиною, що зав'язується навколо шиї тонкими лямками. Воно добре виглядає з сандалями або еспадрильями.

Плаття максі з воланом Сукня максі з воланом

Бавовняні.

Тонкий дихаючий бавовна добре тримає форму, тому влітку так актуальні довгі бавовняні сукні максі з воланами і спущеними плечима. Такі моделі можуть мати приталений силует та доповнюватися тонким пояском на талії. Також цікаво виглядають вільні сарафани А-подібного силуету, які чудово підійдуть вагітним дівчатам. Легкі довгі літні сукні доповнять сандалії, еспадрільї або босоніжки на танкетці.

Різноманітні образи з сукнями максі

Для створення образу у стилі бохо підійдуть шифонові моделі з етнічним орнаментом. Їх доповнять солом'яні капелюхи, безліч тонких браслетів та фалангових кілець, масивні кольє та жилети.

Щоб створити цибулю у стилі casual, використовуйте трикотажні варіанти вільного крою. Носіть їх під кеди або сліпони, використовуйте з аксесуарів міські рюкзаки та сонцезахисні окуляри.

Для створення вечірніх образів використовуйте довгі сукні на літо з шовку або атласу. Вибирайте класичні силуети, які підкреслять ваші переваги. Доповніть образ клатчем, витонченими босоніжками на підборах, не забудьте про укладання та макіяж.

У розпал літа обов'язково поповніть гардероб такими сукнями. Ви зможете носити їх на роботу чи навчання, на прогулянку з друзями чи побачення. А ще вони знадобляться вам у довгоочікуваній відпустці на березі моря. Вдалого шопінгу!

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: