Модні фасони суконь щодня літо 2016

Модні фасони суконь щодня літо 2016

Зміст статті:
  1. Основні тенденції Літа 2016
  2. Моделі повсякденних суконь цього сезону
  3. Модні кольори та матеріали 2016

Основні тенденції Літа 2016

Залишатися завжди на висоті, шикарно виглядати, притягувати погляди оточуючих - модні сукні 2016 року допоможуть кожній жінці здобути впевненість у собі. Цей сезон вніс свої корективи до пристрастей красунь. На відміну від 2015 року, де модним вважався стриманий стиль, у 2016 році на перший план виходять моделі, прикрашені аплікацією, стразами, бахромою, оборками, мереживом, вишивкою, воланами.<

Літо-2016 вразить усіх буянням фарб, палітрою кольорів, різноманітністю моделей та стилів. Геометрія, асиметрія, хаос, багатошаровість – відмінні риси цього сезону. Модельєри всього світу кинули виклик нудним образам і сірості, створивши колекції модних літніх суконь, що розбурхують уяву найвишуканіших представниць прекрасної статі.<

Моделі модних повсякденних суконь цього сезону

Жінка має бути красивою та елегантною завжди, незалежно від погоди, пори року, місця та обставин. Дизайнери врахували всі ці нюанси та створили сукні на будь-який випадок: класика та асиметрія, міні та максі, до коліна та трохи нижче, з розрізами та без. Лаконічно виглядатимуть сукні прямого крою. Незважаючи на свою простоту, вони зможуть підкреслити красу жіночого тіла, нададуть загадковості. <

Наймодніші повсякденні сукні цього сезону:

Сукні в підлогу/h3>

Підійдуть на будь-яку фігуру та приховають усі маленькі недоліки. Можуть бути приталені, розкльошені, вільного крою, з високими розрізами, асиметричним подолом, завищеною талією.

Сукні-халат

Зручна модель з поясом або застібкою на талії, вільна в грудях і розкльошена внизу. Залежно від пошиття та тканини, підійде і для дому, і для роботи.

Сукні-сорочка

Подовжена або коротка модель, що застібається спереду на гудзики або блискавку по всій довжині, що поєднує зручність та елегантність. Може носитися вільно або підв'язуватися на талії ременем, плетеним ремінцем або шнурком. Рукав може бути будь-якої довжини.

Сукні-футляр

Зручна модель, що облягає, не втрачає популярності багато років, вдало підкреслює переваги фігури. Має цільнокроєний пошиття. Типи вирізів – від коміра до глибокого декольте, що виконується в одному кольорі. У сукні-олівці, що є різновидом цієї моделі, верх і низ різного кольору.

Сукні на одне плече

Відмінно підходить для повсякденного носіння та для різних вечірок. У ньому доречні цікава форма рукава, горловини, асиметрична спідниця. Надасть володарці загадковості, сексуальності, допоможе приховати деякі недоліки фігури.

Модні кольори та матеріали 2016

Забарвлення

Модними цього року є яскраві, насичені кольори, які наголошують на індивідуальності жінки: жовтий, синій, помаранчевий, фіолетовий, марсала. Але лідируючу позицію займають кольори пастельних відтінків:

  • пудра (рожевий кварц);
  • димчасто-коричневий (тауп);
  • лавандовий (перванш).

Класичні білий та чорний – безпрограшні кольори будь-якого сезону.

У поєднанні всі ці відтінки можуть утворити несподівано гарну гаму. <

Не втрачає популярності і квітковий принт. Вдале і гармонійне використання квітів на тканині, поряд з прикрасою сукні, коригує силует, акцентує увагу на достоїнствах фігури. Такого ж ефекту можна досягти, використовуючи смужки та клітину.

Тканина

Зовнішній вигляд та практичність одягу залежить від різних факторів: майстерності дизайнера, моделі, використовуваного матеріалу. Тканини, з яких виготовлені повсякденні сукні 2016 року, дивують своєю різноманітністю. Модними цього року вважаються сукні:

  • мереживні;
  • шовкові;
  • трикотажні;
  • віскозні;
  • шифонові.

Цього сезону можна поєднувати між собою різні стилі. Це лише підкреслить вашу індивідуальність.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: