Бекстейдж з літньої фотосесії

Бекстейдж з літньої фотосесії

Фотосесія Renie від Роял-бутік, Літо 2015

Кінець весняного сезону був для нас дуже плідним, тому літо 2015 року ми зустріли вже з новою колекцією. Досить давно взявши курс на жіночність і неповторність велику увагу ми приділяємо сукням. Цього разу не став винятком, тому довге вбрання склало її основну частину. Але в той же час є і коктейльні варіанти, які не поступаються довгим вбранням.

Ми керуємося простим принципом – у вбранні не повинно бути нічого зайвого, тільки жіночність та грація. <

Цього разу ми трохи пограли на контрастах, і поруч із напівпрозорим легким шифоном і м'яким мереживом з'явився щільний бавовна. Так легкі, невагомі «зефірні» сукні з усілякими воланами і рюшами чудово виглядали в тандемі з коттоновими, що щільно облягають фігуру і добре тримають форму.

Звісно, кожна колекція обов'язково супроводжується фото сесією для нашого каталогу. І оскільки ми часто чуємо від клієнтів питання «А чи можна реальне фото сукні?», «А чи відповідає якість фото на сайті?», тощо, вирішили розставити всі крапки над «i».

Ми зняли для вас відео-бекстейдж нашої літньої фотосесії. Тепер ви можете побачити, що на фото у нашому каталозі справді реальні сукні, а над «красивими картинками» працювали реальні люди. Звичайно ж, щоб отримати такий результат на фото, над ним працює ціла команда професіоналів. Зйомки відбуваються у студії, при хорошому освітленні. У моделей ідеальні фігури та професійний макіяж від візажиста Євгенії Каленкович, яка і сама фігурує у ролі моделі. Хочемо також познайомити вас з нашим фотографом – це імпозантний бородач Євген Онищенко!

За кадром залишилася людина, якій ми зобов'язані цим відео – оператор Максим Зайцев. Саме завдяки ньому ви можете споглядати роботу нашої команди.

Над проектом працювали:

Євгеній Онищенко,фотосесія Renie від Роял-бутік, Літо 2015 Фотограф Євген Онищенко

Людина, яка на 100% віддається своїй роботі. Далеко не у кожного фотографа виходить так тонко передати на фото емоції та настрій. Його роботи - не просто добре вигострена майстерність, це талант.
А оскільки талановита людина талановита у всьому, вона працює в таких жанрах як: індивідуальні фото сесії, лав сторі, ню, сімейна, весільна та репортажна зйомка, дитячі фото сесії, тварини.
 

 

Фотосесія Renie від Роял-бутік, Літо 2015Оператор Максим Зайцев

Фотограф та оператор в одному флаконі, який чудово відчуває кадр. Дипломований фахівець ніколи не зупиняється на своєму шляху і вдосконалює свою майстерність, пробуючи себе в нових жанрах.
Йде по життю з поетичною місією - назавжди залишати в пам'яті людей найбільш хвилюючі миті. Знаєте, як у пісні всім відомого гурту Неділя "Мій друг художник і поет..."

 

Фотосесія Renie від Роял-бутік, Літо 2015Візажист Євгенія Каленкович

Завдяки її щоденній роботі сотні дівчат рятують світ своєю красою:) Я б назвала Женю фахівцем з краси широкого профілю, адже крім усіх видів професійного макіяжу (весільний, денний, вечірній, випускний, віковий), вона ще й чудовий майстер манікюру та воскової депіляції. Ну а дивлячись на неї клієнтки виховують у собі звичку стежити за собою, щоб виглядати так само надзвичайно!

 

Фотосесія Renie від Роял-бутік, Літо 2015Модель Олександра Корженко

Модель, що починає, з шикарною зовнішністю - ідеальна фігура, правильні риси обличчя, величезні очі. Але це далеко не все, що потрібне для успіху. Вміння працювати в кадрі цінніше за всі зовнішні якості. Щира, відкрита, весела та готова до експериментів – ось за що ми вдячні Олександрі. Життєві та ефектні фото викликають у клієнтів більше довіри:)

 

Фотосесія Renie від Роял-бутік, Літо 2015Програміст Ігор Мироняк

Людина, завдяки якій все це працює. Хто ночами за чашкою ароматної кави творить дива з нашим інтернет-магазином. Це не лише справжній фахівець своєї справи. Це моя друга половинка:) Саме завдяки його підтримці у скрутні часи не опускалися руки. А завдяки його вірі в наш успіх ми йшли до нових вершин з особливою запопадливістю та ентузіазмом, і робимо це досі.

 

Фотосесія Renie від Роял-бутік, Літо 2015А це я :)

Сказали, що треба щось написати про себе. Так от, це – я, людина, яка дуже любить свою роботу. Так не хотілося починати зі слів «Я та моя команда», але без команди не було б нічого. Насправді дуже багато людей, які працюють над цією красою, залишилося за кадром – це наші улюблені технологи, закрійники та швачки. Завдяки їхнім золотим ручкам на світ з'являються наші сукні. А завдяки Вам, любі наші клієнти, все це працює! Як говориться «Є попит, буде і пропозиція».

 
 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: