Яке обрати вечірню мереживну сукню?

Яке вибрати вечірнє мереживне плаття?

Сукні – це уособлення жіночності та краси. Сучасна мода настільки багата на різноманітність стилів і фасонів, що часом можна розгубитися при виборі вбрання. Але справжні леді знають - ніщо не може бути жіночнішим, ніж мереживні сукні в підлогу. Вони більше нагадують справжні шедеври, ніж жіночий одяг. З'явившись на світ ще в 15 столітті, мереживні вироби назавжди підкорили серця жіночої половини людства. Змінювалися фасони, довжина, матеріал, але тільки одне було постійним - це бажання кожної прекрасної жінки бути чарівною!

Вечірні мереживні сукні в підлогу

Мода мінлива і примхлива, але вечірні довгі мереживні сукні завжди матимуть великий успіх. Незважаючи на необхідність бути сильною у сучасному світі, жінка хоче іноді відчути себе загадковою та слабкою. Мереживо, яке в давні часи було атрибутом знатних дам, є саме тим матеріалом, який підкреслить відмінний смак своєї володарки.

На нашому сайті ви зможете підібрати бажану сукню з улюбленого матеріалу венеціанських модниць. Що стосується колірної гами, то класичні тони (чорний, синій, червоний і, звичайно, білий) як завжди актуальні. При виборі вбрання, залежно від бажаного ефекту, варто звертати увагу на:

  • візерунок (квітковий або геометричний);
  • щільність мережива (тонке шантильї або щільне макраме);
  • довжину (елегантне в підлогу або грайливе міні);
  • чохол виробу (скромний і стриманий або відкритий та сексуальний).


Тепер давайте розберемося з видами мереживних суконь.

Сукня вечірня коротка мережива

Якщо ще кілька років тому жіночий одяг із парчі та атласу знаходився на вершині моди, то зараз стильно і сучасно виглядає саме мереживо. Надівши коротку вечірню сукню з мережива, ви приковуватимете до себе захоплені погляди, і почуватиметеся королевою на будь-якому святі. До того ж, поєднання романтичного мережива з короткою довжиною створює привабливий ансамбль. Подібні сукні стали окрасою колекцій Ralph Lauren, Dolce&Gabbana та інших відомих модельєрів. Таке вбрання можна доповнити тонким поясом та елегантним клатчем. Добре виглядають з подібним одягом сережки, сплетені в техніці фриволіті.

Вечірні сукні з мереживним верхом

Ексклюзивні вбрання, створені повністю з мережива, мають досить високу ціну. Саме тому багато дизайнерів пропонують більш демократичні фасони, в яких мереживо комбінується з іншими матеріалами. Існують прекрасні моделі з мереживним верхом та спідницею з іншого матеріалу. Такий елемент жіночого одягу має не менш ефектний вигляд. Запевняємо вас, у нашому магазині ви знайдете мереживні вечірні сукні, які задовольнять найбільш вимогливих покупниць і приємно здивують їх невисокою ціною та чудовою якістю. p>

Вечірні сукні з мереживною спиною

Оскільки вбрання з мережива з глибоким декольте можуть виглядати досить вульгарно, для любительок епатувати ми пропонуємо моделі з мереживною спиною, виконані в різній колірній гамі. Жодна з таких суконь точно не залишить модницю поза увагою чоловіків. Цей фасон чудово підійде також для весільної сукні. Важко уявити собі більш підходящий матеріал для вінчального вбрання, ніж біле тонке мереживо. Доповнивши його підходящою фатою, повірте, ваш образ буде предметом замилування. Багато іменитих модельєрів у своїх колекціях весільного вбрання наголосили саме на цьому матеріалі.

Мереживні вечірні сукні з рукавами

Якщо ви хочете надати вашому образу нотки таємничості, шарму і одночасно елегантності, то вечірні сукні з мережива з рукавами – саме те, що вам підійде найкраще. Існує безліч подібних моделей – від класичних до ультрасучасних. У нашому магазині представлені стильні фасони синього, червоного, білого та чорного кольорів. Найвідоміші законодавиці мод, серед яких Дженніфер Лопес, Кім Кардашян, мають у своєму гардеробі подібний одяг, блискучий у ньому на світських вечірках.

Створюйте фешенебельний, стильний, вишуканий та розкішний образ разом із широким асортиментом мереживних моделей, представлених у нашому інтернет-магазині. В онлайн-вітрині є безліч вечірніх нарядів, які допоможуть кожній модниці виглядати неповторно і стильно на будь-якій особливій події.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: