Зустрічайте наш новий фірмовий стиль

Зустрічайте наш новий фірмовий стиль

Шановні клієнти!

Не потрібно лякатися і переживати, Ви не помилилися інтернет-магазином:) Ми просто змінили дизайн сайту!

Багатьом із Вас вже напевно відомо, що наше головне кредо – це розвиток! Ну а в процесі розвитку, як правило, настають зміни - у поглядах, смаках. Ось і ми подивилися на сайт нашого інтернет-магазину "під іншим кутом" та вирішили змінити дизайн! Змінити на стильніший, лаконічніший, зручний.

У процесі редизайну ми приділили величезну увагу зручності користування нашим сайтом - щоб ви без проблем могли знайти всю цікаву для вас інформацію швидко і просто. Що змінилося?

Через довгі роки нашої роботи змінювалося дуже багато - асортимент продукції, що представляється, логотипи, магазини з їх інтер'єрами. Те, до чого ми врешті-решт прийшли у вас є можливість споглядати зараз. <

До чого саме?

1. Ми відмовилися тримати фізичні магазини (через високу оренду, яка закладалася в ціну наших товарів) - і наші ціни стали привабливішими.
2. Тепер 70% нашого асортименту складають сукні – як еталон жіночності та краси. Також ми віддаємо перевагу дуже красивим і незвичайним речам - це мереживні боді, незвичайні спідниці та штани.
3. Ми не орієнтуємося на широку публіку, маси. Не намагаємося догодити всім і кожному - ми націлені на споживача з відмінним смаком та своїм власним стилем.
4. Ми не купуємо продукцію у широко відомих брендів, уникаючи масовості та впізнаваності.
5. Найголовніше – ми створили свою торгову марку, під якою виробляємо одяг найвищої якості з власним дизайном (про це детальніше розповімо пізніше)

У зв'язку з такими кардинальними змінами, ми змінили і дизайн сайту. Ми знайшли себе і знайшли свій власний стиль.

 
Коментарів до статті: 1 (шт.)
Катя 31.08.2014 в 16:49
да, Ваши платья всегда оригинальны и вызывают восхищение у подруг) и маловероятно, что на празднике ты встретишь свою "копию")к тому же цена очень радует) Желаю Вам дальше развиваться и баловать нас новинками)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: