Нова колекція нарядів 2018

Нова колекція нарядів 2018

Друзі!

Поспішаємо повідомити Вам радісну новину!

У продаж надійшла нова колекція 2018: вечірні, весільні, коктейльні сукні, а також Фото нової колекції вечірніх суконь 2018

Хочемо трохи розповісти про те, що склало основу цієї колекції. Ми нарешті запустили лінію вечірнього та весільного вбрання з використанням дорогих мережив і великою кількістю ручної роботи. Дуже довго до цього йшли, і нарешті прийшли. Це так здорово робити те, чого душа просить! Вечірні сукні прикрашені вишивкою, бусинами та 3d аплікаціями. Кожна деталь продумана до дрібниць. Над кожною сукнею доводиться довго і ретельно працювати, але результат того вартий. Ніжні весільні вбрання з вишивкою підкорять серце будь-якої нареченої. Повітряні, наче хмара спідниці, квіти та метелики - все це ви зустрінете на сукнях з нової колекції 2018. Дуже сподіваємося на те, що Вам сподобається!

Крім цього, у колекції незмінно присутні дуже прості, лаконічні та елегантні моделі для любителів мінімалізму. Підкреслено строгий стиль, красиві тканини, мінімум декору – кожна леді знайде саме те, що шукала.

Ми дуже надихнулися результатами цієї роботи, тому продовжуємо творити в тому ж дусі. Адже найголовніше, не зупинятися і йти вперед до поставленої мети, а їх у нас з Вами дуже багато!

Фото нової колекції весільних суконь 2018

Хочемо висловити подяку:

Команді досвідчених технологів та конструкторів, які втілюють у реальність усі наші задуми.

Кропотливим бджілкам-швачкам, які в буквальному сенсі по квіточці збирають кожне вбрання в єдине ціле.

Нашому улюбленому і всім відомому імпозантному фотографу-бородачу, за його терпіння, наполегливу працю, увагу до деталей і, як завжди, чудові фото.

Чарівниці перукарського мистецтва Крістіні Дяченко, за найкрасивіші та найстійкіші локони для наших моделей.

Феє-візажист Євген Каленкович, за ідеальний make-up, який витримує всі випробування 6-ти годинного перевдягання нарядів.<

Красуням-моделям Олені, Ксюші та Жені за їх усмішки та позитивний настрій, незважаючи на важку працю та забіги на високих підборах.

Студії Photostudio 13, за те, що дали притулок нашій великій команді.

Нашим найкращим, найпрофесійнішим менеджерам-консультантам, за допомогу в підготовці та проведенні всього цього дійства та за те, що всі ці фото з красивими та точно відповідними їм описами з'являються на нашому сайті!

І нашому рятувальнику - водієві Владу, який розвіз всю команду за місцями призначення.

Фото нашої команди
 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: