Нова колекція 2019 TM RENIE

Нова колекція 2019

Друзі!

Повідомляємо довгоочікувану новину – у продаж надійшла Нова Колекція. Зізнайтеся, адже це те, чого ви всі так довго чекали, судячи з того, як мучили нас питаннями:) Всі моделі вже є в наших фізичних магазинах, поки в обмеженій кількості - ще не всі кольори та розміри надійшли у продаж, але ми над цим працюємо. На сайті вже так само починають з'являтися новинки і протягом тижня будуть виставлені абсолютно всі - ми так поспішаємо, щоб порадувати знижками на Чорну П'ятницю, але про це трохи пізніше;)

Фото нової колекції коктейльних суконь 2019 Роял-бутік Україна

Левову частку уваги, на численні прохання, отримали коктейльні сукні. В основному, це класичні фасони в сучасному виконанні - сукні, що відрізняються своєю практичністю та зручністю. Багато хто з них обов'язково має зайняти гідне місце у вашому базовому гардеробі, адже такі моделі розраховані явно не на один раз.

Звичайно, ми подбали і про новорічне вбрання для вас. Для тих, хто ще не в курсі, нагадуємо, що символ 2019 року – жовта земляна свиня. Тому новорічне вбрання має бути у жовтих, золотих, коричневих чи зелених відтінках. Докладніше про це можна прочитати в нашому блозі, де ми в окремій статті розповіли про сукні на Новий Рік 2019. Ну а в нашій колекції такі, звичайно ж, присутні - стильні, блискучі і по новорічному гарні сукні в золотих і шоколадних відтінках.

Фото нової колекції 2019 Роял-бутік Україна

Звичайно, не обійшлося без вечірніх та весільних суконь. Цього сезону ми зробили упор на моделі з відкритими спинками та досить сміливими декольте. Але кожна з них технологічно продумана нашими конструкторами, тому не тільки шикарно виглядає, але і дуже практична в носінні. Вам не доведеться вигадувати, як підібрати під таку сукню правильну білизну, адже ми вже зробили це за вас - кожна модель має вшиті чашки.

Чекаємо на шопінг!:)

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: