Чорна П'ятниця 2015 - 4 дні супер знижка

Black Friday / Чорна п'ятниця 2015 (інтернет магазин Роял-бутік)

Пройшло вже кілька років з того часу, як ми долучилися до чудової традиції – влаштовувати грандіозний розпродаж у Чорну П'ятницю та Кібер понеділок. Більше того, ми даруємо покупцям цілих 4 дні знижок, поєднуючи ці два дні щасливим вікендом для любителів шопінгу.

Цього року знижки в нашому інтернет магазині становитимуть до 50% на абсолютно всі товари!

Таке свято як Чорна П'ятниця Україна почала відзначати порівняно недавно, але воно вже встигло підкорити серця тисяч людей. У США - країні, де починається його історія, цього дня мільйони людей займають черги в очікуванні відкриття улюблених магазинів, щоб не прогаяти шанс придбати бажаний товар за дуже низькою ціною. Саме цього дня по всьому світу відзначають рекордну кількість продажів.
Коли настає Чорна п'ятниця, магазини України так само влаштовують розпродажі. Ще більш новим та незвичайним святом для шоперів є Кібер понеділок – це другий день величезних знижок після Чорної п'ятниці. Нехай вони не такі масштабні, як у США, але дуже радують покупців. Ми об'єднали для вас ці два чудові свята та оголошуємо великий розпродаж з п'ятниці до понеділка включно.

Розпродаж Чорна п'ятниця разом з Роял бутік – це вигідно і дуже цікаво!

Акція діє з 27 до 30 листопада 2015 року (включно).

Black friday and Cyber monday Sales in Royal Boutique

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: