Чорна п'ятниця 2018 в інтернет-магазині Роял-Бутік

Чорна п'ятниця 2018

Традиційно, вже багато років поспіль, ми відзначаємо переддень новорічних свят, влаштовуючи розпродаж на Чорну П'ятницю. Але цього року нашим покупцям пощастило особливо – знижки на весь асортимент розпочинаються через тиждень після випуску нової колекції! Це просто фантастична можливість придбати новинки за супер цінами.

Чорна п'ятниця в магазині суконь Роял-бутік

Ми розуміємо, що не всі мають можливість насолодитися шопінгом саме в п'ятницю, тому продовжили свято знижок ще на один день. Отже, Чорна П'ятниця 2018 в Україні відбудеться 23 листопада, а в магазині Роял-бутік триватиме до 24 числа включно;)

Цього року ми анонсуємо про знижки заздалегідь, щоб ви мали час підготуватися до вигідних покупок. Милі дівчата, беріть з собою подружок, гарний настрій і чекаємо на п'ятнично-суботній шопінг - адже це буде щось! Знижки діють як для замовлень на сайті, так і для покупок у наших офлайн магазинах.

Забудьте про банальні покупки заради економії, відірвіться на повну і купіть собі шикарну сукню! Це чудова нагода побалувати себе новинками і придбати ошатну сукню зі знижкою для майбутніх корпоративів або святкування Нового року. Готуйте свій новорічний образ заздалегідь, заощадивши гроші та час для приємної новорічної суєти.

Відзначайте Чорну П'ятницю 2018 та розпродаж 23 листопада в Україні разом з нами!

Приємного шопінгу!

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: