Спідниці сонце: літні моделі 2016

Спідниці сонце: літні моделі 2016

Зміст статті:
  1. Як правильно вибрати спідницю сонце
  2. Вибір тканини

З таким предметом жіночого гардеробу, як спідниця сонце, можна створювати неймовірно красиві та романтичні модні образи, які якнайкраще підкреслять індивідуальність та жіночність її господині. Цей елемент одягу чудово виглядає будь-якої пори року, а особливо влітку, коли хочеться яскравих і цікавих акцентів. Головна відмінність спідниці такого крою від інших моделей, у тому що вона підходить для жінок будь-якої комплекції, роблячи їх фігуру витонченою та витонченою. <

Як правильно вибрати спідницю сонце?

Існує безліч видів і фасонів спідниць, і кожна модниця з урахуванням улюбленого стилю і особливостей своєї статури, може вибрати для себе найвиграшніший варіант. Довжина може змінюватись від кокетливих міні до благородних та аристократичних максі. Основні види моделей цього цікавого фасону, що особливо актуальні у літній сезон 2016 року:

  • Спідниця на гумці - універсальний класичний варіант, який завжди був і буде в модному тренді. Сам по собі такий елемент одягу вже в центрі уваги, і тому не варто перевантажувати гору громіздкістю та великою кількістю декоративних прикрас. Ідеальний варіант для верху – тонкі блузи, строгі топи, прилеглі сорочки-боді. Стильний широкий пояс підкреслить талію і зробить образ ще привабливішим та яскравішим.
  • Довга спідниця сонце в підлогу візуально подовжує ноги і завжди елегантно та стильно виглядає як в офісі, так і на романтичному побаченні. Під таку спідницю одягають укорочені топи, блузи з легких тканин, короткі туніки, що облягають. Для вибору взуття тут немає строгих правил - підходять як витончені туфлі на тонкій шпильці, так і комфортні балетки або сандалії із плетивом у грецькому стилі. Додавши стильні аксесуари у вигляді довгих намиста та тонких браслетів на зап'ястя можна отримати чарівний образ грецької богині.
  • Спідниця сонце міді відмінно поєднується і поєднується з безліччю речей - з таким варіантом можна створювати дуже ефектні ділові образи. Взуття на високих підборах додасть стрункості та візуально подовжить лінію ніг.
  • Спідниця сонце зі складками приховає недоліки фігури та врівноважує пропорції. Якщо правильно підібрати тканину, взуття, довжину та рівень початку клешу, то така спідниця візуально зменшить об'єм стегон, роблячи образ витонченим, легким та повітряним.
  • Спідниця подвійне сонце, що є двома повними колами з центральним вирізом для талії, відрізняється широким розмахом і великою кількістю фалд. Пишний клеш і об'ємні складки, що гарно струмують, додає худеньким дівчатам недостатню повноту, роблячи їх фігуру більш спокусливою і граціозною. Така модель добре поєднується з одягом та різними аксесуарами в колоритному етнічному стилі. Взуття до цього фасону потрібно підбирати на плоскій підошві.
  • Спідниця напівсонце - це одна з найпопулярніших моделей для жіночого гардеробу, що представляє собою просте і цікаве рішення для багатьох модниць будь-якого вікового діапазону - як для молоденьких дівчат, так і для дорослих жінок.

Вибір тканини

Для пошиття спідниці клеш використовують найрізноманітніші тканини: шифон, сатин, атлас, шовк, трикотаж, денім. Пошита з шифону, довга літня спідниця сонце дуже красиво і романтично виглядає, розвиваючись за легкого вітерця. Шикарно і розкішно виглядає спідниця клеш з благородного атласу за рахунок ефектного поєднання чітких ліній крою і ефектних складок, що м'яко спадають. Оригінальністю та вільним стилем привертає увагу джинсова спідниця сонце, яку можна носити як влітку, так і в міжсезоння. Але варто не забувати, що така модель візуально розширює лінію стегон, тому підходить худеньким і струнким дівчатам.

Якщо у вашому гардеробі ще немає спідниці-сонце і ви роздумуєте, чи варто її купувати - то можете не сумніватися, з її придбанням ви додасте до свого образу багато нових свіжих та цікавих ноток.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: