Вибираємо колір та фасон сукні на випускний

Вибираємо колір та фасон сукні на випускний

Зміст статті:
  1. Який колір випускної сукні вибрати
  2. Як вибрати плаття на випускний

У житті кожного учня настає момент, коли задерикуваті шкільні роки закінчуються незабутнім балом. І тоді юнаки стають статечними та важливими, а дівчата – повітряними та витонченими. Вибір сукні починається задовго до події. Сумніви, тривоги та переживання відчувають усі випускниці без винятку. Адже так хочеться бути найкрасивішою. Для того, щоб свято не стало розчаруванням, слід враховувати важливі моменти.

Модні кольори випускних суконь 2016

Який колір випускної сукні вибрати

Блондинкам

Розмірковуючи над цим питанням, не варто забувати і про власний колір. При виборі вбрання для блондинок слід звернути увагу на приглушені пастельні відтінки. В оформленні допустимий квітковий візерунок. Така випускна сукня відтінить ніжну шкіру, зробить колір волосся більш виразним. Також світловолосим красуням підійде червоний – колір жіночності та пристрасті. <

Рудий

Для рудих випускниць слід вибирати насичені кольори землісті або пряного відтінку. Сукня вигідно відтінить колір волосся і золотистий тон шкіри.

Шатенкам

Власницям каштанового волосся, що бажає звернути на себе загальну увагу, можна надіти вбрання яскраво-червоного відтінку. Для дівчат осіннього кольоротипу протипоказані холодні сірі та блакитні тони.

Брюнеткам

Для витончених брюнеток зі світлою шкірою підійдуть будь-які холодні відтінки від лимонного до фіолетового. Вигідно підкреслить темне волосся теплі пастельні тони. У червоному вбранні дівчина зимового кольоротипу виглядатиме особливо вишукано та яскраво. Білі та бежеві вбрання – найгірший варіант.

Русим

Попелясте волосся і сірі очі відтінить вбрання пастельних тонів і стриманих відтінків. Особливо ефектним буде образ для русявих дівчат, якщо одягнути сукню з атласу сапфірового або фіолетового кольору. Моделі контрастних і густих відтінків для «літньої» красуні неприпустимі, оскільки вони зроблять її образ втомленим та безбарвним. Ну що ж, як вибрати колір сукні на випускний, мабуть, розібралися.

Як вибрати плаття на випускний?

Підбираючи вбрання, не варто забувати і про фасон, який може як покращити фігуру, так і зіпсувати її. <

Власниці тонкої талії та надто широких стегон повинні звернутися до моделі з силуетом у вигляді літери А. Розширена донизу спідниця приверне увагу до талії та приховає зайву ширину стегон.

Спортивна фігура з широкими плечима і вузькими стегнами вимагатиме вбрання, яке візуально звузить верх і розширить низ. Для цього підійдуть багатошарові спідниці, рюші і драпірування. Верх може бути асиметричним. Одна лямка чи відкрите плече зробить плечі візуально менше. Асиметрія подола цілком допустима, при цьому ліф має бути декорований мінімально.

Красуні з вузькими стегнами та слабо вираженою талією повинні вибирати сукню з широким поясом. Цей аксесуар повинен бути темнішим, ніж саме вбрання.

Повітряні модниці з тонкою комплекцією завдяки рюшам і драпіруванням в ділянці грудей і стегон візуально зменшать талію і додадуть об'єму решті.<

Дівчата з пишними формами чудово виглядають у вбранні стилю ампір. Саме такий фасон дозволяє виглядати царственно, при цьому не привертаючи уваги до недоліків. До речі, ампір підійде практично всім.

І, нарешті, щасливим власницям ідеальної фігури можна сміливо одягати вечірню сукню, що облягає, на випускний.

І ще кілька правил:

  1. Варто реально оцінити власну фігуру, її переваги та недоліки;
  2. зайва екстравагантність може виявитися смішною;
  3. зручність та доречність. Не варто забувати, що в ошатній сукні доведеться не тільки сидіти і стояти, але ходити та танцювати;
  4. готовність до будь-яких погодних сюрпризів. Дівчина з відкритими плечима в холодну погоду навряд чи почуватиметься комфортно та вільно. Саме час заздалегідь подбати про відповідний палантин або болеро;
  5. дуже коротка спідниця завжди передбачає більш закритий верх;
  6. не варто вибирати вбрання з надто глибоким декольте та прозорими елементами в області грудей або живота;
  7. яскравий акцент має бути лише один.

У нашому каталозі ви знайдете красиві випускні сукні, які доступні для замовлення в будь-якому кольорі. Кожна юна модниця обов'язково підбере для себе вбрання відповідного кольору та фасону, а батьки будуть приємно вражені цінами та якістю продукції.

Застосувавши вищесказане, кожна випускниця зможе досягти бажаного ефекту та стати найкращою на шкільному балі.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: