Весільні сукні (Україна), колекція Весна/Літо 2016

Весільні сукні, колекція Весна/Літо 2016

Дівчата часто скаржаться нам, наскільки важко сьогодні купити весільну сукню гарної якості та за доступною ціною. Тому ми, як виробники (ТМ Renie by Royal Boutique), вирішили випустити серію суконь по демократичним ценам.
Керуючись споживчим попитом, власним смаком та останніми тенденціями моди, наша команда розробила колекцію вбрання дивовижної краси. Основу колекції склали моделі А-силуету, русалка і звичайно більш ошатні «зефірні» варіанти.
Дозвольте подивитися відео-бекстейдж зі зйомки колекції, а нижче ми докладніше про неї розповімо.

Мережева весільна сукня

1. Мереживні весільні сукні

Немає нічого жіночнішого і заворожливого, ніж мереживо. Елегантне та жіночне вбрання, виконане з мереживного полотна, добре підкреслюють вишуканий смак нареченої. Надзвичайно красиво виглядають відкриті ділянки, де під мереживом немає чохла. Напівпрозорий мереживний рукав дозволяє одягнути таку модель на обряд вінчання. Такі фасони зазвичай не відрізняються яскравим дизайном, оскільки багатство використовуваного матеріалу робить виріб і так розкішним. Повністю гіпюровим може бути весільна сукня русалка або моделі, в яких мереживна обробка доходить до лінії талії або стегон.
При виборі важливо звертати увагу на якість виробу та послуг, що надаються магазином, адже від цього залежить Ваш комфорт у такий важливий день. Наш магазин пропонує унікальну можливість пошиття виробу за Вашою фігурою. Якщо стандартний розмір не підходить, ми в найкоротші терміни виготовимо сукню з огляду на особливості Вашої фігури.

 
Весільне плаття А-силуету 2015

2. Весільна сукня А силует

Така модель вважається класичною, оскільки вдалий фасон підходить практично до будь-якого типу фігури. Облягаючий верх робить образ більш витонченим, а трапецієподібна спідниця, що розширюється до низу, дозволяє приховати недоліки фігури, візуально наближаючи її до «пісочного годинника». Однотонні весільні сукні А-силуету хіба що витягують фігуру нареченої, а V-подібний виріз добре підкреслює зону декольте. Така модель може бути виконана як з одного матеріалу, так і комбінована з мереживом.
Часто багато дівчат стикаються з проблемою довжини виробу. Це стосується як високих, так і низьких представниць прекрасної половини. Люди дуже помиляються, коли вважають, що немає проблем просто обрізати сукню. Але вони є, оскільки загальна довжина виробу не впливає на посадку по фігурі. Наш магазин як виробник представлених у каталозі товарів завжди враховує особливості посадки суконь на зростання клієнта. Тому завжди уточнюйте це при оформленні замовлення для досягнення найкращого результату.

 
Пишна весільна сукня

3. Пишні весільні сукні

Кожна дівчинка з дитинства мріяла відчути себе героїнею улюблених мультфільмів, а справжня леді сумує в душі про ті часи, коли в моді було шикарне бальне вбрання. Але в житті кожної з нас є день, коли ми можемо приміряти на себе таку сукню. Щільний корсет зі шнурівкою по спинці добре стягує талію і піднімає груди, а повітряна зефірна пишна спідниця з сіточки додає образу легкості і легкості. Примірявши таку казкову весільну сукню принцеса всередині тебе буде дуже щаслива. <

Як бачите, у нашому каталозі можна легко знайти весільні сукні недорого та на будь-який смак. Досвідчені консультанти обов'язково допоможуть з вибором відповідного фасону та розміру виробу. Звертайтесь, ми завжди раді допомогти!

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: