З чим носити спідницю міді

З чим носити спідницю міді

Елегантність, таємниця та завуальована сексуальність – саме ці риси притаманні спідницям міді, які знову повертаються на модні подіуми. Жінкам, що втомилися від облягаючих джинсів, знову захотілося виглядати романтично. У спідниці, довжиною до середини щиколотки, хода стає легкою, як у балерини. Стегна хитаються плавно, кидаючи чоловікам лише тонкий натяк. Це саме те, чого так прагнуть представниці прекрасної статі! Цієї весни обов'язково варто купити спідницю міді, а краще - не одну!

На які фасони варто звернути увагу

Спідниця міді в складку

Жіноче пліссе увійшло в моду майже 100 років тому. Спідниці довжиною нижче коліна з плісованої тканини виглядають стильно як з принтом, так і в однотонному варіанті. Їх шиють зі шкіри, штучного шовку, котону, шифону та атласу. Все популярнішим стає більш сучасна інтерпретація – в широку складку. Поєднуйте таку спідничку з об'ємним верхом: світшотом, бомбером чи широким топом. Більш жіночним варіантом буде поєднання з облягаючим комбідресом. Навіть найпростіша бавовняна футболка підкреслить красу спідниці такого фасону.

Пишна спідниця міді

Такі фасони у поєднанні з відкритими босоніжками любила Кері Бредшоу! І це не дивно, адже пишні спідниці роблять талію ще тоншою, а стегна більш спокусливими. Актуальні моделі з фатину чи м'якої сітки, із щільного атласу, який добре тримає форму. Пишні модні спідниці міді носіть із простими топами, сорочками та об'ємними джемперами. А якщо плануєте зібрати коктейльну цибулю - надягніть шовкову майку в білизняному стилі або мереживному боді.

Спідниця-олівець міді

Цей фасон адресований любителькам класичного елегантного стилю. Вузька спідниця підкреслить ваші стегна і відкриє кісточки. Взути під неї туфлі-човники, щоб силует став стрункішим. Носіть спідничку з шовковими блузками або майками в стилі білизни, додавши жакет. До однотонної моделі підійде сорочка в клітку або чорно-білий горошок. Вітаються квіткові принти для весняно-літніх луків.

Спідниця-сонце міді

Спідниця-сонце кокетливо розвивається під час ходьби. У ній хочеться кружляти та танцювати, як у фільмах про стиляг. У довжині міді цей фасон виглядає ще ефектніше. Романтичну спідницю-сонце можна поєднувати і з об'ємними светрами великої в'язки, і з тонкими шифоновими блузками, і з кроп-топами, якщо дозволяє фігура.

Як носити спідниці міді

У весняно-літньому сезоні імениті дизайнери та стилісти радять відійти від силуету "new look", який передбачає "затягнуту" талію. Натомість пограйте з обсягами: носіть зі спідницями міді широкі світшоти, футболки-oversize та сорочки, зав'язані вузлом. Вибирайте топи, які відкриють плече або будуть спокушати оточуючих акуратним вирізом на спині. <

Довжина верхнього одягу має бути такою самою, як і довжина спідниці міді - тоді ваш образ буде гармонійним. Приміряйте класичний бежевий тренч чи подовжене пальто. Також спідниці ефектно виглядають з куртками-косухами, бомберами та джинсовими куртками.

Незважаючи на вільний силует більшості фасонів, довжину міді слід вибирати акуратно. Вона не рекомендується власницям повних литок. Але вихід є носити спідницю міді з широкими чоботями. Невисоким дівчатам підійдуть спідниці трохи нижче за коліно. Довшіші моделі візуально вкоротять ноги і вкрадуть кілька сантиметрів зростання. Зайві кілограми в районі стегон і сідниць допоможуть приховати пишні моделі із завищеною талією.

Поєднання із взуттям

Вибираючи взуття під спідницю міді, не бійтеся експериментувати. Для повсякденного носіння та комфортних міських образів підійдуть кеди, кросівки та грубі черевики. Для створення ділових та коктейльних образів взувайте елегантні туфлі-човники. Взимку носіть спідниці-міді з широкими чоботями на підборах, байкерськими черевиками або низькими ботильйонами, які не закриватимуть щиколотку.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: