Відкриті вечірні сукні: сексуально та привабливо

Відкриті вечірні сукні: сексуально та привабливо!

Зміст статті:
  1. Вишукані вечірні сукні з відкритою спиною
  2. Елегантність образу: вечірня сукня з відкритими плечима
  3. Розкішні вечірні сукні з відкритим декольте

Відвертість у вбраннях виглядає ефектно, якщо вона помірна та доречна. Елегантні образи, що відкривають спину, плечі або область декольте, багато століть захопили своєю відвертістю, що межує з певною недомовленістю. Вони з гідністю витримували пуританську критику і продовжували блищати під заздрісними і захопленими, зухвалими і несміливими, неприкритими і випадковими поглядами. Одяг для вечірніх заходів з тих пір пережив безліч модних революцій та перевтілень, але у всі періоди історії моди дизайнери відстоювали місце оголеності. Однак якщо раніше ставка робилася на більш стриману елегантність, то сьогодні вбрання покликане підкреслити жіночу сексуальність та спокусливість форм. В міру відверті вбрання, що відкривають пишні груди, стрункі ноги або звабливі вигини спини, шиї та плечей – були і залишаються для жінок безпрограшним варіантом на будь-якій урочистості.

Вишукані вечірні сукні з відкритою спиною

Гола спина у сукнях виглядає епатажно. Виріз ззаду може лише трохи відкривати плечі, а може глибоко вести сексуальний натяк до області стегон. Іноді точка вирізу несподівано виявляється нижче за лінію талії і відкриває допитливим поглядам навколишніх улоговинку куприка. Спереду таке плаття може мати вигляд чернечої цнотливості, і наглухо закривати груди і навіть шию.

Вибираючи для особливого заходу відкриті вечірні сукні слід пам'ятати про помірність. Наприклад, якщо оголена спина, то у всьому іншому модель має бути стримана, тоді неповторний образ для вечірньої урочистості забезпечений. Немає чітко визначених правил або заборон, які могли б обмежити вибір наряду з відкритою спиною, але дослухатися до рекомендацій стилістів можна:

  1. Глибина вирізу може закінчуватися на рівні лопаток, лінії талії, попереку та нижче. На якому зупинитися, підкаже характер заходу та власна сміливість.
  2. Класичною формою вирізу вважається овал, але також можна вибрати трикутну, прямокутну або асиметричну форму крою спини.
  3. Виріз може бути оздоблений додатковими декоративними елементами. Але не варто перевантажувати і без того яскраву сукню зайвими деталями.

Елегантність образу: вечірня сукня з відкритими плечима/h2>

Ошатні вечірні сукні, що спокусливо оголюють плечі, завсідники модних колекцій. Улюблений стиль Бріджіт Бордо – off the shoulder dress – пропонує жінкам виділити вигини плечей та шиї, продемонструвати гнучку спину та витончені руки. Часто відкритий верх фахівці рекомендують володаркам широких стегон та вузької талії. Але на повних жінках вони виглядатимуть не менш красиво, якщо підібрати модель із завищеною талією та злегка розкльошеною спідницею. А пишногрудим леді підійде сукня з ліфом бюстьє (корсет із філіжанками). Він наголошує на привабливості форм і тримає поставу. Оголені плечі у вечірньому вбранні можна прикрити мереживною або хутряною накидкою. <

Розкішні вечірні сукні з відкритим декольте

Спокусливе декольте у відвертому вечірньому вбранні підкорює серця чоловіків, модельні подіуми та урочисті заходи. Різноманітність моделей з глибоким вирізом задовольнить смак найкапризнішої модниці. І будь то коктейльне вбрання, відкрита вечірня сукня у підлогу або коротке клубне міні, покинути вечір без захоплених поглядів не вийде. Декольтовані фасони по максимуму відкривають верхню частину тіла, демонструючи публіці рівну засмагу, красиві плечі, тонкі ключиці і чуттєву балку на грудях.

Мода, пропонуючи нам максимально оголити спину, плечі або груди, все ж таки розраховує на взаєморозуміння. І напівоголена недомовленість в образі, і відверті вирізи, які зобов'язують бути сміливішими, покликані виховувати в нас почуття міри, а значить, почуття істинної краси.
У каталозі нашого магазину ви знайдете всі вищезгадані моделі. Дизайнери торгової марки Renie щосезону радують новими колекціями, в яких завжди є місце для неприхованої жіночності та сексуальності. Кожен виріб проходить складний етап конструювання фахівцями найвищого класу, щоб ви відчували себе комфортно у вибраному вбранні. Будьте сміливішими, дивуйте оточуючих, радуйте чоловічу половину в міру відвертими образами разом з нами.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: