Відкриття блогу

Відкриття блогу

Здрастуйте, шановні відвідувачі інтернет-магазину "Роял-бутік"!!!

Раді вітати Вас на нашому сайті!

Щоб зробити його максимально цікавим, ми вестимемо власний модний блог, де будемо ділитися з Вами всім, що пов'язано з модою та красою!:)

Адже це ті "вічні" теми, які цікавили дівчат різного віку та поколінь:)

Кожному з нас завжди є чого прагнути і куди розвиватися, кожній з нас є над чим працювати. Головне розуміти, що ми ніколи не повинні стояти на місці, завжди повинні рухатися вперед і вдосконалюватися з кожним днем! Краса – це не лише зовнішність та гарний одяг, краса – це стан душі. Це насамперед уміння подати себе, це манери, стиль, це освіченість. Але найголовніше – це індивідуальність. Хочеться процитувати легендарну Коко Шанель: "Мода приходить і йде, а стиль залишається.". Це справді золоті слова. Бути красивою – це завжди залишатися собою – природною, неповторною. Бути красивою - не означає гнатися за модою і слідувати їй. Бути красивою - значить вміти вибирати для себе ті речі, які будуть точно характеризувати Вас як особистість і відображати стан Вашої душі. Бути красивою-не означає накладати на себе тонни макіяжу або чогось гірше вдаватися до допомоги пластичних хірургів. Бути красивою - значить вміти підкреслити свою природну красу, яка була дана природою. <

Тож давайте разом будемо розвиватися і шукати для себе те, що допоможе нам стати більш привабливими!

Діліться з нами своїми враженнями від побаченого, залишайте коментарі! Дружитимемо і спілкуватимемося, разом веселіше!!!:)

З любов'ю, "Роял-бутік"

 
Коментарів до статті: 1 (шт.)
Юля 16.07.2013 в 15:03
Очень интересно, будем читать:)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: