Новорічні сукні: 8 найкращих ідей

Новорічні сукні: 8 найкращих ідей

Зміст статті:
  1. Вибираємо тканину
  2. Вибираємо колір

Плаття паєтки на Новий Рік 2017

Час летить швидко: не встигли ми схаменутися, а 2016 рік плавно підходить до свого завершення. Багато жінок вже повним ходом обдумують свій новорічний образ і вирішують яке купити сукню на новий рік. Також мрієте сяяти на святковій вечірці? Тоді вам знадобиться добірка найцікавіших нарядів! Вісім найкращих ідей для сукні на новий рік 2017 наведено нижче у нашій статті.

Вибираємо тканину

З безлічі популярних тканин можна виділити три найтрендовіші в цьому році. Усі вони не нові, а скоріше забуті старі. Проте саме на них дизайнери звернули свою увагу.

Паєтки

Сукні, розшиті блискітками, стразами або паєтками виглядають просто дивовижно. Більше того, вони візуально стрункуть силует. Таке вбрання – чудовий вибір для клубної вечірки з друзями або для походу до ресторану. Щоб не замерзнути, спостерігаючи за салютами, не забудьте накинути на плечі довге пальто.

Шикарно виглядає оформлення блискітками у сукнях із відкритою спиною. Такий фасон підходить для будь-якого типу фігури. Ну а щоб вразити всіх наповал, доповніть цибулю горжеткою з натурального чи штучного хутра. Якщо такий luxury-аксесуар у вашому гардеробі поки що відсутній, можете взяти накидку напрокат.

Мережева сукня на Новий Рік 2017

Оксамит

Оксамитові сукні чудово виглядають на офіційних балах. Вони характеризуються витонченістю та ретро-шиком. Оксамит бордового або червоного кольору - вдалий вибір для святкування Нового року в ресторані.

Шкіра

Шкіряна сукня виглядає дуже стильно та сексуально. Таке вбрання призначене для сміливих і впевнених у собі дівчат. Але завжди варто пам'ятати про обережність – такий образ можна легко перетворити на вульгарний. Зверніть особливу увагу на макіяж, взуття та колготки – шкіряна сукня вже сама по собі самодостатня і досить ексцентрична, тому яскравих деталей в образі бути не повинно.<

Гіпюр

Незаперечна істина: у мереживній сукні будь-яка жінка виглядає романтичнішою та красивішою. Ну а квіткові мотиви, рюші та бахрома нададуть образу справжньої вишуканості. Вибрати мереживне вбрання можна в будь-якому стилі – від облягаючого фігуру до незвичайного з пишною спідницею або широкими рукавами. Будь-який з варіантів в ажурному виконанні буде виглядати надзвичайно.

Атлас

Незалежно від віку жінки завжди хочуть виглядати відповідно до останніх модних тенденцій. Текстурна атласна сукня – універсальне вбрання, що дозволяє не робити вибір між елегантністю та трендовістю.

Червона сукня на Новий Рік 2017

Вибираємо колір

Що ж до кольору – актуальними будуть класичний чорний та жіночно-червоний. Не дивно, адже наступний рік - Рік Вогняного Півня зі східного гороскопу. І колір господаря року саме червоний. Також розглянемо вироби з принтами.

Чорний колір

Справжній позачасовій, але дуже стильний конкурент попереднього вбрання – маленька чорна сукня. Трохи урізноманітнити класику допомагає поєднання чорної тюльової спідниці та базового топа.

Ну а якщо все-таки вам хочеться виглядати іконою елегантності, вибирайте звичніші фасони. Не забудьте завершити образ стильними аксесуарами, наприклад, перловими сережками або атласними рукавичками. Акцентом в образі можуть стати аксесуари та помада червоного кольору.

Червоний колір

Колір пристрасті личить кожній жінці. Сукні червоних відтінків виглядають дуже ошатно і легко вписуються в загальноприйняту новорічну кольорову гаму. Червоне плаття з відкритими плечима вигідно і дуже спокусливо підкреслює переваги фігури. Це найкращий вибір для святкового новорічного вечора з коханим чоловіком.

Якщо ж у вас запланований не романтичний тет-а-тет, а щось масштабніше, на допомогу прийде довга вечірня сукня червоного кольору. Доповнивши образ великими сережками та м'якими кучерями, ви обов'язково станете королевою новорічного балу!

Принт

Плаття з принтами - оптимальний вибір для жінок будь-якого віку. Вибирайте візерунок, що максимально відповідає новорічній тематиці вечірки. Але з принтом слід бути акуратними – неправильно підібраний візерунок може спотворити фігуру, додати до вашого віку кілька років або зовсім виставити вас у безглуздому світлі. <

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: