Модні спідниці олівець 2016

Модні спідниці олівець 2016

Зміст статті:
  1. Популярні фасони спідниці олівець 2016 року
  2. Вибір тканини

Спідниця олівець чорна

Елегантність, лаконічність та універсальність – основні якості, завдяки яким спідниця олівець ніколи не вийде з модних трендів. Жіноча фігура, одягнена в спідницю такого фасону, стає стрункішою і витонченішою. У звичному розумінні для базового класичного силуету характерні прямі лінії, що злегка облягають і звужуються до низу, плавно і м'яко окреслюють вигини стегон, що привносить у стриманий, строгий образ легку нотку сексуальності і кокетливості.

Популярні фасони спідниці олівець 2016

Спідниця олівець із підвищеною талією врівноважує пропорції. Це дуже жіночна модель, яка робить фігуру привабливою та спокусливою. Висока посадка візуально звужує талію та подовжує лінію ніг. Такий фасон ідеально підходить для жінок з яскраво вираженою лінією талії та повними стегнами. Для спідниць із завищеною талією підходять як туфлі на тонкій шпильці, так і легкі балетки на плоскій підошві.

Спідниця олівець нижче за коліно при правильному підборі верхнього одягу та аксесуарів символізують витончений шик, елегантну жіночність і стильність. Під такий фасон дуже ефектно виглядатимуть укорочені облягаючі топи з довгими рукавами, водолазки, які можуть бути заправленими або носитися навипуск, сорочки-боді чи топи. Поверх можна вдягнути вкорочений кардиган або жакет з баскою. Взуття найкраще вибирати на високих тонких підборах.

Спідниця олівець марсала

Довга спідниця олівець допоможе приховати деякі недоліки ніг і візуально подовжить фігуру, роблячи її стрункішою та величнішою. Але варто враховувати, що мініатюрні дівчата низького зросту в такій моделі будуть виглядати ще нижчими і присадкуватими.

Класична спідниця олівець звуженого крою має довжину до коліна. Ця модель стане еталоном жіночності та елегантності на власницях струнких ніг з красивою формою литок і колін.

Коротка спідниця олівець дуже привабливо виглядає на невисоких, худеньких дівчатах. Ця модель на ділових зустрічах виглядатиме трохи зухвало і провокаційно, тому краще її одягати на вечірки або розважальні заходи. <

Вибір тканини

Для пошиття спідниці фасону олівець використовують найрізноманітніші матеріали – від щільної джинсової тканини до легкого прозорого мережива. Стильна джинсова звужена спідниця добре підійде для звичайного повсякденного носіння. Вона чудово поєднується з сорочками в клітину, білими блузонами, короткими топами.

Спідниця олівець у клітку

Трикотажна спідниця олівець ідеально облягає форми, дуже комфортна в носінні і зовсім не обмежує рухів. Моделі з трикотажу підходять сміливим, розкутим дівчатам зі стрункою фігурою та плоским животом, які люблять вільний та активний спосіб життя. Літні моделі можна комбінувати з футболками простого крою, а також зі спортивним зручним взуттям - кедами або напівкросовками. При прохолодній погоді під таку спідницю добре виглядатимуть толстовки або вкорочені курточки.

Неймовірно привабливий і ніжний жіночний образ, що має особливий шик, що підходить і для буднів, і для вечірніх зустрічей, і для романтичних побачень, можна легко створити за допомогою спідниці-олівець з мереживного матеріалу. Мереживна спідниця олівець дуже гармонійно комбінується з багатьма речами, додаючи в образ непересічності та оригінальності, що обов'язково приверне захоплені погляди.

На радість модницям спідниця олівець 2016 представлена дизайнерам у найрізноманітніших цікавих варіаціях як по крою, так і по кольоровій гамі, де можна вибрати найефектніші моделі і для офісу, і для повсякденного носіння і для вечірніх виходів.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: