Модні випускні сукні 2016

Модні випускні сукні 2016

Зміст статті:
  1. Модні фасони випускних суконь
  2. Актуальні кольори випускних суконь
  3. Загальні рекомендації

Щороку лютий стає для нас відкриттям сезону випускних. У процесі вибору кожна випускниця стикається з низкою проблем, адже у багатьох це перша в житті вечірня сукня. У цій статті ми розповімо про модні тенденції 2016 року, постараємося просто пояснити, що до чого спростити для вас завдання вибору.

Плаття на випускний 2016

Модні сукні на випускний 2016 (фасони)

Насамперед мова піде про фасони, адже найважливіше в одязі – це силует. З його допомогою можна скоригувати фігуру та зростання. Давайте ж розберемося, які з них актуальні цього сезону і на що слід звернути увагу при виборі фасону.

Випускна сукня А-силуету

Класичний образ, який ніколи не вийде із моди. Візуально, силует такої моделі нагадує букву А. Вперше цей термін використав Діор, охарактеризувавши сукні зі своєї колекції. Ця модель витягує силует, роблячи його стрункішою. Так само воно виграшно виглядатиме на будь-якому типі фігури - підкреслюючи лінію грудей і талії, спідниця плавно розширюється донизу від лінії стегна.

Випускна сукня-футляр

Це ще одна модель, яка здобула звання класичної. Увійшовши в моду ще сторіччя тому, вона міцно закріпила лідируючі позиції у світі моди. Футляр підкуповує своєю простотою та елегантністю, чудово сидить на фігурі та виглядає у вечірніх образах найвідоміших модниць. Саме ця модель є в колекціях практично всіх знаменитих дизайнерів одягу. Правильно доповнивши образ аксесуарами, можна змінити вечірній образ до невпізнання.

Випускна сукня годе

Безперечно, фаворит цього сезону серед найстильніших випускниць. Відмінна риса цього фасону в тому, що сукня, що облягає фігуру, різко розширюється від коліна. Ця модель повернулася до нас з далеких 50-х і буквально накрила хвилею світ моди - фасон рік можна зустріти на світових зірках шоу-бізнесу і в колекціях найвідоміших кутюр'є. Саме рік є найяскравішими та найефектнішими представниками вечірньої моди. Але слід пам'ятати, що йдуть вони струнким дівчатам зі зростанням вище середнього.

Пишна випускна сукня

Сьогодні під цим терміном мається на увазі не той фасон, який репрезентують наші мами. У моду увійшли пишні варіанти з багатошаровими, повітряними, напівпрозорими спідницями із сіточки. Такий «зефірний» варіант модної випускної сукні гарно виглядає як живою, так і на фотографіях. Цей фасон зробить ваш образ ніжним та казковим. Найчастіше такі моделі доповнюються корсетом у верхній частині, завдяки чому контраст тонкої талії та пишної спідниці зробить образ ще більш крихким та витонченим.

Облягаюча сукня

Гарні жіночні форми ніколи не вийдуть з моди, а підкреслити їх за допомогою святкового вбрання дуже просто. Якщо ви володарка такого типу фігури, як пісочний годинник – вечірня сукня, що облягає, створена саме для вас. Зупиняючи свій вибір на даному фасоні, слід ретельно вибирати відповідну білизну. Навіть струнку фігуру легко зіпсувати перетиснутими лініями від трусиків, і вбрання миттєво перетвориться із сексуального на вульгарне.

Актуальні кольори випускних суконь

Важливим фактором у виборі вбрання є його колір. Модні випускні сукні цього року є якоюсь «райдугою», що дозволяє кожній дівчині вибрати колір до душі.

Червона випускна сукня є незмінним фаворитом усіх сезонів завдяки своїй універсальності. Він підходить брюнеткам, блондинкам і шатенкам, відтінює гарну засмагу і додає теплих тонів аристократично блідій шкірі. <

Смарагдова випускна сукня безперечно найбільше підійде пекучим брюнеткам із зеленими або карими очима. Але із цим кольором потрібно бути обережними. Таке вбрання може надавати блідий або навіть зелений відтінок вашій шкірі. При виборі цього кольору вітається наявність засмаги.

Біла сукня виглядає свіжо та виразно на тлі загальної маси. Але тут варто підібрати вечірній варіант, який не буде схожим на весільне вбрання. В іншому випадку ви ризикуєте виглядати досить безглуздо. Відмінно білий колір виглядає в тандемі з чорним - нехай його буде не багато, але його присутність в обробці виробу або в аксесуарах до вбрання зробить його більш контрастним, тим самим несхожим на весільне. <

Актуальні кольори суконь на випускний 2016

Бордо або колір марсалу - офіційно визнаний наймоднішим кольором сезонів 2015/2016. Вечірні випускні сукні марсала виглядають особливо виграшно та елегантно. Цей шикарний, глибокий винний відтінок підійде всім - від блондинки до брюнетки.

Чорна випускна сукня – це класика жанру. Таке вбрання підкреслить почуття смаку та стилю юної леді, відмінно доповниться аксесуарами, як золотого, так і срібного відтінку – від сумочки до біжутерії. Великим плюсом є той самий факт, що до такого варіанту легко підібрати взуття.

Синя випускна сукня підійде для впевнених у собі випускниць. Адже синій колір означає цілеспрямованість та завзятість. Тому вбрання синього кольору на випускний виглядає не тільки красиво, а й досить символічно – перший крок у доросле життя має супроводжуватися саме цими якостями.

Пастельні тони від пудрового до лавандового офіційно визнані основними модними кольорами 2016 року. Можна безмежно фантазувати на тему асоціацій із цими відтінками, тому кожна випускниця зможе створити неповторний образ, відштовхуючись від своїх переконань.

Загальні рекомендації

Ми пропонуємо вам вибрати гарні сукні на випускний у нашому каталозі. У ньому зібрані всі наймодніші новинки для юних леді. Більше того, вас приємно здивують наші ціни та якість виробів. Всі представлені в магазині вбрання – це українське виробництво, наша торгова марка Renie by Royal Boutique. Наші досвідчені консультанти допоможуть Вам зробити правильний вибір. Ну а насамкінець ми дамо поради, на що варто звернути увагу при виборі:

  • керуйтеся власним смаком, а не модними тенденціями;
  • підбирайте фасон виходячи з особливостей своєї фігури;
  • визначте собі оптимальну довжину виробу;
  • на першому місці завжди повинен стояти комфорт;
  • прислухайтеся до думки мами та досвідчених консультантів.

Найважливіше щоб на такому важливому для вас заході ви відчували себе комфортно та впевнено.

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: