Модні моделі довгих прямих суконь

Модні моделі довгих прямих суконь

Зміст статті:
  1. Фасони довгих прямих суконь
  2. Прямі довгі сукні розрізом
  3. Довга пряма вечірня сукня

Повсякденне довге пряме плаття

Сукня прямого крою - популярна модель, яка підходить і струнким, і повним жінкам. У довжині максі прямі сукні виглядають дуже ефектно, навіть якщо вони пошиті з однотонного трикотажу. Вони роблять силует легким, добре приховують недоліки і навіть візуально роблять дівчат вищими. У вашому модному гардеробі має з'явитися хоча б одна пряма довга сукня на кожен день або для свята.

Фасони довгих прямих суконь

Плаття-футболка або майка

У верхній частині такі моделі імітують футболку або майку, але їх довжина закінчується на рівні стоп. Вони виготовляються із трикотажу, шовку чи віскози. Трикотажні плаття ідеально підходять для повсякденного носіння з кедами, сандалями або кросівками. Модний casual образ доповнить міський рюкзак. Сукні-майки з дорогих тканин, на зразок шовку, можна носити і з босоніжками на підборах, і з улюбленими кросівками. У прохолодні дні поверх такої моделі варто одягнути об'ємний джемпер.

Довга пряма сукня з рукавом

З довгими рукавами

Багато дизайнерів представили у своїх колекціях прямі довгі сукні в підлогу з довгими рукавами. Подібні моделі шиють з м'яких тканин, що струмують, які не обмежують руху і не облягають фігуру. Вони приховають недоліки в ділянці живота та стегон і підійдуть навіть вагітним. За бажання такий виріб можна носити з тонким пояском, який виділить талію.

З шлейфом

Пряма сукня зі шлейфом - вибір елегантних жінок, які збираються на свято. Кокетливий шлейф прикрасить навіть однотонну модель, без декольте та розрізів. Доповнивши образ красивим клатчем, ви виглядатимете як кінозірка!

З відкритими плечима.

Сукня-бюстьє прямого крою теж підходить для особливих випадків, що передбачають вечірній дрес-код. Відкриті плечі, спину та зону декольте компенсує довжина максі — і ви не виглядатимете надто відверто.

Довга пряма вечірня сукня

Прямі довгі сукні розрізом

Високий розріз спереду на сукні прямого крою — сексуальна деталь, здатна перетворити скромницю на карколомну красуню. Доповніть образ туфлями-човниками або босоніжками на високих підборах. З аксесуарів використовуйте клатч або маленьку сумочку на ланцюжку.

Не менш ефектно виглядають довгі сукні прямого силуету з розрізом ззаду. Коли чоловіки проводжатимуть вас поглядом, пікантний розріз надовго залишиться у їх пам'яті. Таку модель також варто доповнити взуттям на високих підборах.

Довга пряма вечірня сукня

Сучасні вечірні туалети припускають лаконічний крій та мінімум декору. Тому пряма сукня максі - чудовий вибір. Вони шиються з віскози, шовку, жаккарда та мережива. До моделей з легких напівпрозорих тканин у комплекті часто йдуть сукні-чохли, які схожі на комбінацію.

Залежно від фігури, вибирайте моделі, які підкреслять ваші переваги. Якщо хочете відкрити ніжки, вам підійде сукня з розрізом. Моделі з глибоким декольте підкреслять красу погруддя і візуально подовжать шию. А сукні з вирізом на спині зроблять образ загадковим та елегантним. Якщо ви володарка тендітної статури, приміряйте сукню-комбінацію на тонких бретелях. Лінія декольте може бути декорована мереживом. Також ефектно виглядають моделі, в яких мереживо пришите по низу. Сукні в стилі білизни доповнять легкі повітряні укладання, наприклад, недбалі локони або хвостик, ніби зібраний за хвилину.

Вечірні сукні прямого крою доповнять довгі сережки або витончені підвіски. З взуття підійдуть туфлі-човники та акуратні босоніжки з тонкими переплетеннями. Елегантність прямого підкреслить класичний «пучок» або «голлівудські локони».

 
Коментарів до статті: 0 (шт.)
Написати коментар
Ваше Ім'я:


Ваш коментар:Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Введіть код, вказаний на зображенні: